Катастрофа на булевард "Липник"

4
Автомобил с малко дете в нея се заби в дърво
Автомобил с малко дете в нея се заби в дърво Видео: Русе Медиа

Катастрофа между два автомобила доведе до удар в дърво на булевард “Липник“ в Русе

В едната кола са пътували майка с дете на година, които за щастие не са пострадали.

Лек автомобил „Рено Меган“ се е включил в булевард “Липник“ по посока КАТ от улица “Юндола“. Възрастният водач се е движил в крайна дясна лента. По думите му в огледалото видял, че зад него има други две коли и подал мигач за престрояване, тъй като трябвало да отиде в крайната лява лента за обратен завой на кръстовището с улица “Котовск“, информира Русе Медиа.

Автомобилите зад него са му дали път, той е преминал в средната лента към лява, но лек автомобил „Опел“ с двама младежи го е ударил в задната част. При това водачът на Реното е изгубил управление и се е качил в тревната ивица, след което се е ударил странично в дърво.

В болница е откарана съпругата му, която също е била в автомобила.

Движението в участъка в момента се регулира от екипи на пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    9
    Ферди
    Проститутките по пътя Русе - Варна сериозно ли не можете трайно да ги разкарате? Тотална излагация за градът и държавата им! Собствените им мъже от 303 бл. в Чародейка са сутеньорите! Мега висок левъл деградация!
  • 23
    8
    Тоа Орел умре най-сетне
    Ръцете в джобовете, в главите никой...Това са героите на нашето време. Мъжкари. Направо Алфа мъжкари. Отиват от никъде за никъде, но винаги страаашно бързат. Зареждат бензин за 5 лв и за 5 лв ядат по един дюнер на Кауфланд. Лайф, брат!
  • 10
    7
    Светлозар
    А на дървото има ли му нещо?
  • 17
    6
    Ами да!
    Този нещастник миналата седмица щеше да ме утрепе на Охлюва. Излезе от посока Гарата и през трите платна пред коли в трите ленти направи обратен към Метро. Дано таралясника не става за движение.
  • 28
    5
    Наблюдател
    И пак индийски неграмотни примитиви с шофьорски книжки купени им за рожденния ден...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари