Карлос Насар загуби треньора си Илиян Илиев дни преди световното

0
Вероятната причина за смъртта на Илиян Илиев е инфаркт
Вероятната причина за смъртта на Илиян Илиев е инфаркт Снимка: Facebook

Вероятната причина за смъртта на Илиян Илиев е инфаркт

Един от най-добрите ни щангисти - Карлос Насар, загуби треньора си дни преди световното първенство в Колумбия. Предполагаемата причина за смъртта на 57-годишния Илиян Илиев е инфаркт, съобщава БТА.

Илиев е откривател на обещаващия талант и бе наставник на водещия клуб "Старт" - Червен бряг. Той стана треньор №1 по вдигане на тежести в България за 2021 г., когато изведе Насар до световно злато в Ташкент (Узбекистан).

Днес сутринта Насар потърсил своя треньор заради подготовката си за световното първенство, което започва на 5 декември (понеделник). Илиев се насочил към базата "Белмекен" с личния си автомобил, но объркал пътя и помолил Насар да го вземе. Шампионът намерил треньора си извън колата паднал на пътя, вероятно покосен от инфаркт.

Илиев е роден през месец август 1965 година в град Червен бряг. Той е семеен с две деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Тик-так, тик-так!
    А тренерът със сигурност се е изтряскал с две-три дози от модерните „ваксини“ против китайското грипче, за да може да метлаши безпроблемно по спортните лагери и мероприятия... Е, да де, ама тя ваксината бави, но не прощава! Я инфаркт, я инсулт, я друг неврологичен сюрприз ...
  • 1
    1
    Ко?!!
    Трябва ли да ми пука за Мангарлос Насран?!! „...В края на юли 2022 година е заловен да шофира край Поморие под въздействие на алкохол и наркотици. Първоначално щангистът отрича, но през октомври прави пълни самопризнания...“
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари