Камион блъсна възрастна жена докато пресича по улица "Доростол"

0
При преглед в болницата на пешеходката е установена фрактура на лява раменна става и контузия на таз
При преглед в болницата на пешеходката е установена фрактура на лява раменна става и контузия на таз Снимка: Dunavmost, архив

На 4 декември около 18:16 ч. е подаден сигнал за настъпило пътно-транспортно произшествие на ул. "Доростол" в Русе, непосредствено след кръстовище с ул. "Янтра", съобщават от ОДМВР Русе

Полицаите установяват, че специален автомобил "МАН" е блъснал пешеходка. Водачът е на 35 г., а блъсната жена е на 66 г. Тя е пресичала платното  от дясно наляво. При преглед в болницата на пешеходката е установена фрактура на лява раменна става и контузия на таз. На местопроизшествието е извършен оглед и се води досъдебно производство за изясняване на причините за инцидента.

Същият ден, около 11:40 ч. на ул. "Зайчар" в района на кръстовището с ул. "Болярска", е станала катастрофа между два автомобила, при която е пострадал леко един човек. Екип на пътна полиция е установил, че лек автомобил "Хюндай" , управляван от 48-годишна жена, нарушавайки правилата за предимство, при наличие на пътен знак "Б1" е навлязъл в кръстовището и е блъснал движещия се по пътя с предимство лек автомобил "Мерцедес" с водач на 32 г.

В резултат на ПТП е пострадал пътник в автомобила „Хюндай“ – жена на 72 г. При преглед от екип на ЦСМП на място ѝ е установен хематом на главата, тя е освободена за домашно лечение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари