Какви филми може да гледаме на автокино в Русе

0
Билетите се купуват предварително на www.avtokino.bg или в деня на прожекцията
Билетите се купуват предварително на www.avtokino.bg или в деня на прожекцията

Две от най-добрите и нашумели български продукции - "Бензин" и "Никой" ще гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино до края на месец юни. Градовете, в които ще има прожекции са 11.

Автокиното отваря врати на 15 юни във Варна. Всеки следващ ден, прожекциите ще са в различен град - Шумен (16-ти Юни), Добрич (17-ти Юни), Русе (18-ти Юни), Велико Търново (19-ти Юни), Плевен (20-ти Юни), София (21-ви Юни), Пловдив (22-ри Юни), Стара Загора (23-ти Юни), Сливен (24-ти Юни), Бургас (25-ти Юни).

Автокиното се състои се от голям външен филмов екран - 5 м. х 10 м. и на височина от земята 2 м., операторска кабина, щанд за храни и напитки и паркинг. В рамките на това затворено пространство, посетителите могат да гледат филми в уединение и комфорта на своите автомобили.

Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота за града, която е изписана на екрана.

Билетите се купуват предварително на www.avtokino.bg или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

Билетите са на цени 7 лв. за деца до 14 г. и 8 лв. за възрастен. Вход свободен за хора в неравностойно положение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари