Издирват 17-годишно момиче от Варна

1

Лили е в неизвестност е от неделя

Близките на 17-годишно момиче от Варна го издирват. В социалните мрежи те разпространиха апел за помощ, а сигнал е подаден и в полицията.

Лилия Линова е напуснала дома си в следобедните часове в неделя. Тя е висока е около 1.58 см и е с нормално телосложение. Има сини очи и тъмна коса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Издирена е!
    Откриха 17-годишната Лили, която беше в неизвестност и успя сериозно да притесни своите близки, научи Varna24.bg. Както по-рано днес медията ни съобщи, Лилия Линова на 17 години от Варна, беше обявена за издирване, като сигнал беше подаден и в полицията. За последно момичето е видяно вчера към 15:30 ч., когато е излязло от вкъщи – района на ул. “Кракра", съобщи в групата Виждам те КАТ-ВАРНА майката на девойката, като сподели и актуална снимка. От вчера Лили не е отговаряла на телефона си, което силно е притеснило нейните близки. Преди минути лелята на момичето сподели за Varna24.bg, че племенницата й е открита невредима и благодари на всички за съдействието.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари