Изборна жега в Русе

3
Дали ГЕРБ заложи на куц кон в кметската надпревара?
Дали ГЕРБ заложи на куц кон в кметската надпревара?

ИЗБОРНА ЖЕГА: Първият кандидат за кмет на Русе в предстоящите местни избори е ясен.

Диана Иванова ще се бори от името на ГЕРБ, след като преди четири години се провали като кандидат за общински съветник от партията на Христо Ковачки, пише Фронтално.

През 2015 г. БДЦ успя да вкара двама души в съвета, но Иванова, която бе трета в листата, събра по-малко преференции дори от следващите я в списъка с кандидати за общински съветници.

Дали ГЕРБ заложи на куц кон в кметската надпревара, предстои да видим. Първите реакции след оповестяването на кандидатурата на Иванова, меко казано, не са особено добри, включително и в разтърсената от вътрешни скандали местна структура на ГЕРБ.

Диана Иванова е одобрена лично от Бойко Борисов. Тя, като носител на приза "училищен директор на годината", ще има тежката задача да смени разжалвания от Борисов "кмет на годината" Пламен Стоилов.

Кои ще са съперниците на Диана Иванова в битката за кметския стол все още не е ясно. Очаква се основите й конкуренти да бъдат кандидатите на ВМРО и БСП.

На пръв прочит русенската "Фандъкова" изглежда прекалено слаб кандидат за амбициите на ГЕРБ да удържи властта в общината.

Източник: Фронтално
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари