Истината е, че ние загиваме и цял свят това го вижда

33
Вместо да караш джипката, подавай си оставката, заедно с всички некадърни калинки около теб!
Вместо да караш джипката, подавай си оставката, заедно с всички некадърни калинки около теб!

КРИЗИСЕН ПР НА ГМР

ГМР отново днес хукна с джипката. НСО какво правят, не ми е ясно, явно не го карат те, ама трябва да го охраняват, колко ли струва и това? Плюс Севдето с фотките, сакън, материалът да не изпусне нещо от трескавата кризисна дейност на мутрата.

Освен, че на живо предава как троши народни пари и е назначил хора, които явно нищо не разбират и не могат, след като се налага той да ходи в неделя да проверява какво е свършено, ГМР ни уведоми, че българите вече се връщали в родината. Заради него. Голям наплив бил!

Както казва Чърчил, аз не вярвам на нито една статистика, която лично не съм поръчал и нагласил! Аз познат, който се е върнал за постоянно в България от чужбина, не знам. А повечето ми приятели и познати са навън. И не, не мият чинии и не сменят подлоги.

Всъщност от тези, които се връщат, колко са лекари, инженери, икономисти, медицински сестри, анестезиолози, педиатри, геолози, както и други търсени специалности? А? Населението на България намалява всяка година с около петдесет хиляди души. 50 000!!! Това е един средно голям град в България! Раждат се все по-малко деца, като едва всяко трето е българче. А тоя, който целият народ го кълне, се хвали! Единственото, с което може да се похвали, е силата на поразяващото си действие! За такъв геноцид дори и турците и ИДИЛ биха му завидели!

Истината е, че ние загиваме и цял свят това го вижда. Всички виждат, че ни управлява един престъпник. Всички му се подиграват, че и на нас, че го търпим. Корупция, пране на пари, амфетамини, канали за наркотици /помните ли корабчето, хванато преди няколко години до Испания, с тонове кокаин, как ГМР спешно отиде до Испания?/, диктатура....

А да джиткаш и да се хвалиш, че покрай теб държавата, която най-бързо се топи в цял свят, просперира и всички се връщали, е наглост. Още повече, когато световните и европейски медии те посочват като топ-корумпето на Европа, перач на пари и накратко престъпник! И се подиграват с маниерите, възпитанието и интелекта ти! Това не е кризисен ПР. Малоумие е! И може да хване само пред недоуважените и с изгладени мозъци негови фенове!

Световен срам е този! Има вече много българи, които навън се срамуват да кажат откъде са, за да не ги свързват с мафията, която управлява България!

Вместо да караш джипката, подавай си оставката, заедно с всички некадърни калинки около теб!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари