Инцидентът в квартал "Здравец": Заслепен от слънцето шофьор е отнел предимството на моториста

5
33-годишният моторист се е разминал само с охлузвания
33-годишният моторист се е разминал само с охлузвания Видео: Русе Медиа

33-годишният моторист се е разминал само с охлузвания

Моторист пострада при инцидент, станал ден преди утрешното закриване на мотосезона в Русе.

Произшествието е станало на ул.“Котовск“ този следобед. Лек автомобил „Пежо“, движещ се в посока към Дойче шуле, е предприел ляв завой преди блок “Ела“, като е отнел предимството на моториста, информира Русе Медиа.

В резултат моторът „Сузуки“ се е забил в страничната задна част на колата. Той се е опитал да избегне сблъсъка, което се вижда и от следите по асфалта, но не е успял. Шофьорът на лекия автомобил сподели, че е бил заслепен от слънцето и затова не е видял идващия срещу него мотор и е предприел завоя.

33-годишният водач на мотора е бил откаран от екип на „Спешна помощ“ в болница, като по първоначална информация се е отървал само с охлузвания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Очевидец
    Този е плевенкото синьо Сузуки кара като ненормален из целия град! Нагоре и надолу по "Волов" се бринчи редовно!
  • 4
    8
    Когато няма ред, следва хаос
    Интересен факт за Пътна Полиция - Русе - за да обърнат внимание за проблеми с мотори в градчето, то на всяка цена трябва да има ПТП с участието на пистарка. Друг начин явно НЯМА! За късмет този път се е разминало само с ламарини и натъртвания, което е хубавата новина. Лошата е, че отново Пътна Полиция - Русе служи само да констатира, не и да предотвратява проблеми с пистовите мотори, летящи, ръмжащи и форсиращи се през всяка по-топла нощ.
  • 15
    7
    ...
    Съвременните мотоциклети от десетилетия разполагат със значително повече мощност на спирачната си уредба отколкото двигателят им. За да не може да избегне сблъсък, каквото и предимство да са му отнели, д̶о̶н̶о̶р̶ъ̶т̶ водачът на мотоциклета се е движил със несъобразена скорост. Една експертиза лесно ще го потвърди, а един добър адвокат ще обуе правилния човект с акт за установяване на административно нарушение.
  • -15
    6
    До 4
    Стига дава съвети, не си я цъфнал и завързал.
  • -16
    5
    До 4 Краволюбеца
    Дан знаш много, че ш спра да ти плащам пенсията. Лайновоз.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари