Информационен ден на Сдружение „Болните от болестта на Бехтерев“

0
Безплатни консултации с ревматолог, рехабилитатор, психолог и юрист
Безплатни консултации с ревматолог, рехабилитатор, психолог и юрист

Безплатни консултации с ревматолог, рехабилитатор, психолог и юрист.

Болката в гърба не трябва да се подценява уважаеми жители на град Русе, уважаеми гости на града.

На 25 юни 2016 г. (събота) ще се проведе Информационен ден на Сдружение „Болните от болестта на Бехтерев “, като част от кампанията „Сега вече знаете!“, в Регионална библиотека „Любен Каравелов ,гр. Русе,от 10:00 часа. Приканваме Ви да посетите срещата, както и безплатните консултации, които се организират в рамките на деня.

Заболяването „предпочита“ млади хора до 35 годишна възраст. То е автоимунно заболяване и неговите симптоми, докато не станат видими , трудно се разпознават. Ако не Вие, Ваш близък може да има честа болка в гърба, която се усилва в покой и се облекчава при движение; сутрешна скованост, която продължава повече от 30 минути; често изпотяване вечер.

Елате или насочете Вашите близки да дойдат, да чуят и да се консултират безплатно. По време на семинарната част до обяд ще имате възможност да научите за новите решения свързани със заболяването и административните промени. Ще се срещнете с хора, които са носители на заболяването и техни близки. Когато не си сам е по-лесно. Във втората част на деня са предвидени безплатни консултации с ревматолог ,рехабилитатор, психолог и/ или юрист.

За целта е необходимо да се запишете предварително. Важно е да се отбележи, че консултациите с ревматолог са предвидени за хора без диагноза, но с близка симптоматика.

Повече за симптомите можете да прочете на www.spondylitisbg.org

За посещение на лекционната част не е необходимо предварително записване. За записване за консултация:[email protected] или телефон 0899 19 64 05 - Полина Илиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари