Хлапаци хакнали имейла на директора на ЦРУ

0
Хакерът разказва, че са манипулирали интернет компанията AOL да рестартира паролата на акаунта му и са успели да се доберат до последните 4 цифри на банковата му сметка
Хакерът разказва, че са манипулирали интернет компанията AOL да рестартира паролата на акаунта му и са успели да се доберат до последните 4 цифри на банковата му сметка

Ученици твърдят, че стоят зад хакването на личния имейл адрес на директора на ЦРУ Джон Бренан, съобщава CNN, цитирани от Нова Варна.

В разговор по телефона с репортер на телевизията един от хакерите разказва, че са имали голямо количество негови лични данни, като например адрес, телефонен номер и т.н.

Хакерът разказва, че са манипулирали интернет компанията AOL да рестартира паролата на акаунта му и са успели да се доберат до последните 4 цифри на банковата му сметка. Той споделя, че хакването на имейла е било изключително лесно и че вътре са намерили планове за мисии в Ирак и Сирия.

Хакерите определят шефа на ЦРУ като „много глупав“. Запитан какво ги е подтикнало да извършат това, хакерът казва, че искат да освободят Палестина. Те заявяват, че „САЩ финансират Израел, а те от своя страна избиват невинни хора“.

Разказът продължава с признанието, че са на възраст под 22 години, живеят в САЩ и пушат много марихуана. На въпрос дали се страхуват от възмездие, отговарят, че смятат да отидат в Русия и да „релаксират с Едуард Сноуден“. Те са убедени, че службите ще ги погнат и се опасяват, че ще бъдат изтезавани.

Хакерите не смятат да спират и заявяват, че следващите им цели са Белият дом, правителството и полицията. Припомняме, че в понеделник онлайн престъпници разпространиха секретна информация, включваща имената на агенти на ЦРУ, имейл адреси и телефонни номера.

Източник: Нова Варна
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари