Горяха автомобил и метални контейнери в Русе

0
За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали излизания по 9 сигнала
За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали излизания по 9 сигнала Снимка: Dunavmost / Архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната са имали излизания по 9 сигнала

От 08:37 до 09:00 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е участвал при обезопасяване на автомобили след възникнало ПТП на булевард "Трети март" в град Русе.

В 12:38 часа екип от ССОД при РДПБЗН-Русе е изпратен на адрес в Русе на улица "Александровска" за съдействие на граждани, заради счупен живачен термометър. Веществото е събрано и депонирано.

Между 14:12 и 14:55 часа екип на Първа РСПБЗН е реагирал на обаждане за възникнало горене на отпадъци в метален контейнер на улица "Ради Иванов" в Русе. Запалването е ликвидирано без щети на площ от един кв.м.

За времето от 15:25 до 16:05 часа пожарникари от РСПБЗН-Сливо поле са изпратени на сигнал за запалване в електрическа инсталация на фризер, намиращ се в маза на къща в село Ряхово. При пристигане на място е установено, че е пожарът е бил ликвидиран от собствениците на площ от около 2 км. Не са пострадали хора при инцидента.

От 16:47 до 17:15 часа огнеборци от Първа РСПБЗН са ликвидирали горене на отпадъци в метален контейнер на улица "Йосиф Дайнелов" в град Русе. Пожарът е потушен без щети на площ от един кв.м.

В 19:15 часа екип от Втора РСПБЗН е посетил адрес на улица "Рига" в Русе по сигнал за вероятно изтичане на газ пропан-бутан от бутилка на лек автомобил. При отиване на там пожарникарите са установили автомобила и това, че действително има изтичане. Установен е собственикът и екипът е извършил дежурство до пристигането му и спиране на изтичането.

От 21:35 до 23:25 часа екип от РСПБЗН-Бяла е потушил възникнало горене на суха трева и храсти на адрес в село Джулюница, разпростряло се на площ от около 9500 кв.м.

По същото време е постъпил и сигнал за горящ лек автомобил в Русе на улица "Алеи Възраждане". Там за времето от 21:36 часа до 22:05 часа е изпратен екип на Втора РСПБЗН. На място се е оказало, че собственик на „Фолксваген“ бил изтървал цигара и е предизвикал запалване в купето на автомобила, но е успял сам да загаси горенето с пожарогасител.

Последното излизане за денонощието е било в 05:28 часа тази сутрин, след сигнал за паднало дърво върху пътно платно на адрес в село Копривец. Екип на беленската служба е работил по премахването му до 06:32 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари