Георги Георгиев: Срам е ортачката на косовски наркобос да е заместник-председател на парламента!

2
Всички депутати, като един да гласуват ортачката на косовския наркобос Исмет Османи от ГЕРБ за зам. председател на Парламента на парламентарната Република България
Всички депутати, като един да гласуват ортачката на косовския наркобос Исмет Османи от ГЕРБ за зам. председател на Парламента на парламентарната Република България

"НЕ СЛУШАЙ КАКВО говорят, а гледай какво правят!"

Гледах, гледах и какво видях!

Първи ден на Парламента.

Видях всички депутати, като един да гласуват ортачката на косовския наркобос Исмет Османи от ГЕРБ за зам. председател на Парламента на парламентарната Република България. И това са действия, а не празни приказки. Сега всички ще берем срама. Нито един въздържал се, нито един против. По формулата "аз на тебе, ти на мен" - формулата на статуквото. А утре, "вервайте ми" изведнъж всички ще почнат да се оправдават, че нямат мнозинство, за да реализират това, или онова предизборно обещание. А как имахте пълно мнозинство за тази гавара с гражданите и избирателите?

Гледах, гледах и НЕ видях още нещо. Преди две седмици БОЕЦ отправихме предложение до "партиите на промяната" още в първият ден на новият парламент да започнат процедура за приемане на Декларация на народното събрание за сваляне на доверието от главният прокурор Иван Гешев с призив за неговата оставка! И не видях нищо такова, никакво такова действие. Не чух обаче и нито един от 240 депутата да споменат дори името на Гешев, а камо ли неговото отстраняване, или оставка. Нито един.

Промяна нулева.

Имало много нови лица, които никога не са участвали в политиката. То и ГЕРБ, като дойдоха на власт пак така беше, дори "новите" бяхя повече. И какво? Нужни са ни не "млади", или "възрастни", не "нови" или "стари", трябват ни честни, принципни и смели хора, които да отстояват заявените цели и да не правят компромиси за сметка на интересите на гражданите.

Вярвам, че има честни и свестни в този парламент. Не съм сигурен обаче, дали те си вярват. Ако не преодолеят страховете и слабостта си, то ще търсим следващите. Компромиси с целите няма да правим.

Първата задача е - отстраняване на Гешев, Цацаров, Кошлуков, ВСС и СЕМ! Всичко друго следва след това.

Битката продължава.

Георги Георгиев - БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари