Гей скочи от борда на круизен кораб

0
Пътниците са втрещени
Пътниците са втрещени

Трагичен инцидент превърна в кошмар почивката на стотици пътници на круизния кораб Royal Caribbean's Oasis of the Seas този петък.

В знак на протест мъж се покатери на опасно място на кораба след пререкание с екипажа. Той е бил обиждан от стюарди за това, че е гей, пише BNews

С наранено достойнство Бернардо Елбас решава да се провеси от борда, но докато пасажери и екипаж крещят в паника да се върне обратно, мъжът изпуска перилата и полита във водите. Загинал е от травмите си, след като бил повлечен от морския съд.

Адвокат на семейството на загиналия турист видео от караницата между Бернардо и екипажа. Мъжът бил ядосан, че заради това, че не крие ориентацията си е бил зле обслужван от персонала, освен това бил наречен педофил.

"Аз съм гей. Имам съпруг. Не съм педофил!", казва в един от записите мъжът само минути преди да загине.

Охраната на кораба се появила след сигнал за шум в каютата на гей двойката. Когато влезли видели, че в стаята цари хаос, имало счупени лампи. Те сметнали, че става дума за случай на домашно насилие. Охранителите са разпитали гей двойката поотделно, каквато била стандартната процедура при такива случаи. Те не са били в каютата им в момента, когато Алберто е излязъл на балкона и заплашил, че ще скача.

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари