ГД „Пожарна безопасност“ получи ключовете за 32 нови високопроходими автомобила

0

Доставката на мобилните комуникационни технически системи е в рамките на проект, финансиран по Оперативна програма „Околна среда“

На кратката церемония по връчване на ключовете за новите придобивки присъства заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов. Той отбеляза загрижеността на директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов за техническата обезпеченост на служителите си във всяко отношение и благодари на всички положили необходимите усилия по изпълнението на дейността, заложена в проекта, и даде висока оценка на работата им.

Главен комисар Николай Николов пожела на колегите си да ползват специализираните автомобили безаварийно и да се възползват от възможностите им оптимално. Той посочи, че фирмата доставчик е спазила всички условия и в срок е предоставила високопроходимата и надеждна техника, която ще бъде от голяма полза на структурите на пожарната.

Представителят на фирмата доставчик изрази надежда пикапите да служат вярно на пожарникарите, като се ангажира да ги поддържат в техническо състояние, отговарящо на нуждите на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари