Г-н Глосов, по-полека с "опровергаването", че сте целия в блатото!

1
Защото видяхме каква я свършихте и в АПИ!
Защото видяхме каква я свършихте и в АПИ!

Днес, неделя, на Богоявление много медии получиха писмо, подписано от „Пресцентър АПИ“, което публикуваме дословно:

„Инж. Глосов не е уволняван от Богомил Бонев през 1998 г.

Инж. Светослав Глосов не е уволняван от Богомил Бонев, в качеството му на министър на вътрешните работи. Уточнението е по повод разпространени в социалните мрежи и в някои медии категорично невярни твърдения от г-н Бонев.

Фактите са следните:

От края на 1996 г. до март 1998 г. инж. Глосов е управител на строителна фирма „Проинвекс“ към Министерството на вътрешните работи. В края на 1996 г. инж. Глосов поема дружеството със спряно електричество, заради неплатени сметки, и с неизплащани с месеци заплати към работниците. Поради това по строителните обекти е имало само пазачи, без строителни работници. Дружеството е стабилизирано и за всички задължения на МВР към „Проинвекс“ са изпращани рапорти до Богомил Бонев, за които не е имало отговори или указания от министъра.

През март 1998 г. инж. Глосов напуска дружеството по собствено желание и това може да се докаже с документи.

ПРЕСЦЕНТЪР АПИ“

Сайтът Афера на свой ред препоръча на шефа на АПИ да не използва пресцентъра на институцията за "подвизите" си в МВР:

Господин Шеф на АПИ, самият факт, че сте натоварили държавния пресцентър на АПИ да изпраща писма, свързани с Вашето минало в битността Ви на НЕ шеф на АПИ, говори красноречиво за някои ментални особености на егото.

Да оставим обаче това настрана.

АФЕРА е длъжна да отбележи, че след направена от нас проверка се установи, че МВР НЕ Е ИМАЛО НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ФИРМАТА „ПРОИНВЕКС“, както пишат вашите подчинени от „Пресцентър АПИ“.

Фирмата „Проинвекс“, която Вие сте ръководили е ИМАЛА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР, КОИТО БЯХА ДАЛИ ПАРИ, НО НЕ БЯХА ВЗЕЛИ ЖИЛИЩА!!!

Във връзка с „брилянтната“ Ви работа като шеф на фирмата, тогавашният вътрешен министър Богомил Бонев неслучайно назначава опитен оперативен работник за шеф на МВР Тил – за да разследва злоупотребите по ВАШЕ ВРЕМЕ.

Да, Вие напускате по „собствено желание“, но „принудата“ да се напусне МВР много често става под формата на „пенсиониране“ и по… „собствено желание“.

Впрочем, господин сегашен шеф на АПИ, по онова време във фирмата „Проинвекс“ сте назначен от „червените“, а от Вашата „блестяща“ дейност много служители на МВР бяха тотално излъгани, дали си парите иначе за жилища, които не получиха, и то не заради нещо друго, а заради кражби по същото това време!

По същото това ВАШЕ ВРЕМЕ във фирмата „Проинвекс“, заради тези злоупотреби, има дори комитет на излъганите служители на МВР с жилища, които се жалват на вътрешния министър Богомил Бонев, а Вашите рапорти до Бонев са в стила „дайте ми пари“.

Какво да Ви отговори министъра на МВР на тези абсурдни вопли, освен да назначи оперативен работник за да разследва далаверите, след което Вие … доброволно напускате?!

Следващият път, когато искате да „опровергаете“ МВР „подвизите“ си, не натоварвайте АПИ с тази функция, а си го напишете сам.

Защото видяхме каква я свършихте и в АПИ!

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари