Джип блъсна момиче с колело на улица "Александровска"

3
Избягалият шофьор казал, че не знае, че е ударил младата жена
Избягалият шофьор казал, че не знае, че е ударил младата жена

Избягалият шофьор казал, че не знае, че е ударил младата жена

Шофьор на джип блъсна млада жена с колело и избяга. Инцидентът е станал в неделя на пешеходна зона на улица "Александровска" в Русе. Мястото е забранено за движение на автомобили, а блъснатата жена е карала на велоалея.

„Видях черен джип, който караше с висока скорост и минаваше между хората. В един момент се изравни с нас и очакваше да се мръднем. В този момент даде газ и зави покрай мен, като закачи колелото ми. Ще очаквам обезщетение, защото можеше да не съм жива днес. От полицията ми казаха, че шофьорът твърди, че не знае, че ме е ударил”, сподели в ефира на „Здравей, България” по NOVA Ева Калчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    дя
    Черен джиб ли. Бил е с предимство.
  • 5
    14
    Русенец
    Когато няма кой да защити хората, те започват сами да се защитават. Най-често всеки според своите си схващания за справедливост. Беззаконието поражда анархия. Интересно, защо тогава плащаме данъци?
  • 7
    13
    Васил
    Опасна е тази улица за пешеходците. От много години няма никакъв контрол.
  • 13
    12
    Ююююх
    Максимално наказание за този изрод!Тогава ще усети,че е блъснал някого!!!
  • 22
    11
    Стана ясно кого крият
    Собственик на джипа е Александър Викторов Епщайн, а на протокола е записан негов служител, който по време на работа в кафенето ей така решава да открадне ключовете на шефа си, след това му краде джипа и с бясна скорост тръгва по пешеходната зона срещу хората. Шофьора по протокол няма книжка, отказва да даде проба за алкохол и наркотици, дори не знае, че е блъснал някого. КАТ правят всичко възможно да скрият информацията, че действителния шофьор в този момент е бил Александър Викторов Епщайн. Молим всички свидетели да дадат показания в КАТ за да може реалния виновник да си получи заслуженото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари