Джъстин Бийбър блъсна фотограф с колата си

0

Поп звездата Джъстин Бийбър случайно блъсна фотограф с пикапа си след църковна служба в Лос Анджелис.

23-годишният певец се опитал да помогне на мъжа да се изправи на крака, след като паднал на земята до колата му, пише „Дейли Мейл”, цитирани от Нова Телевизия.

На заснетите снимки се вижда как 57-годишният фотограф лежи и държи крака си, докато певецът разговаря с полицейските служители и очевидци на инцидента.

От полицията обясниха, че Бийбър блъснал мъжа с ниска скорост около 21:30 ч. местно време. Певецът веднага спрял пикапа и попитал фотографа добре ли е и дали е ранен. Мъжът притискал крака си и викал от болка.

На мястото на инцидента са пристигнали полицейски екипи, линейка и пожарна. Фотографът е откаран в болница с леки наранявания, а Джъстин Бийбър е дал показания.

Инцидентът става дни, след като певецът отмени оставащите 14 концерта от световното си турне заради "непредвидени обстоятелства". В изявлението, направено от неговия говорител, не се разкриват подробности около решението му. Изтъква се само, че Бийбър "обича феновете си и мрази да ги разочарова", но след внимателно обмисляне е решил да отмени оставащите концерти.

Джъстин Бийбър тръгна на световно турне в подкрепа на албума си "Purpose" през март 2016 г. За 18 месеца певецът изнесе над 150 концерта в Европа, Африка, Южна Америка, Австралия и части от Азия.

Съобщението, че Бийбър е решил да отмени оставащата част от концертната си обиколка идва броени дни, след като беше оповестено, че той е получил забрана да пее в Китай заради прояви на "лошо поведение" в миналото. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари