Дневен Хороскоп за 26 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

И предишните дни бяха трудни, но сега деловата седмица изтича, утроете бдителността. Овните като Лъвовете да се подготвят и за повече критика, ако започват дейност по нови задачи. Втори да не се увличат твърде във флиртове и купони, това обещава напрежение и ядове. Ако мечтаете за смяна на работа и екип, изчакайте. Променяте ли нещо на старото място, да е без спорове, кавги.

Телец

В петък се ограничавате в неотложни делови задачи, но ако остане време – ще се върнете и към стари идеи. Телците ще внушават и на Стрелци да не забравят своите. Някои малко избързват с купоните, а е важно да работят съсредоточено до приключване на нещата, после ще празнуват. Упоритите ви усилия носят високи резултати, печалбите радват, обмислили сте всичко така, както трябва.

Близнаци

Деловата седмица изтича, но вие упорствате да приключите и най-малката задача. Близнаците и Козирозите днес са на една вълна, настойчиви са и близките им Скорпиони. Но все пак не забравяйте личните си неща, денят е добър за уреждане на семейни въпроси и любовни връзки. Само трябва да си дадете кратък отдих, да отделите време за най-близките, за обсъдите общ план.

Рак

Уж деловата седмица свършва, а вие и Риби искате да се изявите в нови професионални начинания. В събота и неделя тези въпроси ще минат на по-заден план, така че Раците да направят нужното днес, но без припряност. Някои имат доста възможности и трябва да избират, други са по-сигурни, когато действат сами. Е, вечерта е за купони, но полейте успехите с мярка.

Лъв

В петък като Овните се натъквате на пречки и критично отношение особено ако действате по свои нови проекти. Това обаче няма да обезкуражи Лъвовете, умело се приспособяват към ситуацията в деловата сфера. Други просто не чуват забележките на околните, искат да уредят личния си живот и трябва да се каже, имат добри перспективи за връзка, брак, потомство и особено дамите.

Дева

За петък имате доста амбициозни делови идеи, но май днес е по-разумно да действате в екип с колеги и изпитани партньори, а не самостоятелно. Девите могат да бъдат много търпеливи, когато се налага, сега това е от полза. Не е уместно да говорите надълго за намеренията си, преценили сте си силите и стъпка по стъпка ще ги изпълните, а и ще умножавате симпатиите на околните.

Везни

В петък хвърляте много енергия в дейността си, но не потъвайте толкова в детайли, няма да е от полза. Част от Везните са окуражени от първи резултати в дейността си, но няма гаранция, че всичко ще продължава в същото темпо. Ако шефовете вече ви възлагат високи отговорности, колеги може да завъртят интрига или да ви оставят по-тежка и неприятна част от работа. Не са познали.

Скорпион

В края на деловата седмица Близнаци и Козирози ви заразяват с упоритостта си в работата. Скорпионите не са твърде доволни от дисциплината в екипа, но няма да наставляват колеги и подчинени, а ще гледат своите задачи. И понеже напредвате, това кара и другите да се стегнат, да позабравят клюките. Макар и тежичко, вървите към добри резултати, някои от знака правят хубава кариера.

Стрелец

Този петък по примера на Телците трябва да се върнете към по-стари уговорки и идеи. Група Стрелци са готови да упорстват по начинания, които им се струват печеливши, но скоро ще се уверят, че това не е уместно. Уреждайте стриктно финансови и други въпроси с колеги, партньори, клиенти, нали се казва: чисти сметки - добри приятели. Уловите ли завист, овреме се дръпнете.

Козирог

В петък по упорство в работата можете да се мерите само с Близнаци, дано и Скорпиони ви последват. И все пак Козирозите да не прекаляват, преумора и свръхголеми амбиции се отразяват, може да доведат и до сериозни ядове при изпълнение на някои задачи. Отдъхнете, отделете време за близките, спомнете си какво сте им обещавали, навярно разчитат на ваша подкрепа, окуражаване...

Водолей

Петък – не петък, планирали сте си куп делови задачи и ще упорствате по тях. Водолеите да действат внимателно, не е изключено съзнателно подвеждане от хора в кръга им, може да ги ощетят. Печалбите и похвалите и без това се бавят, бъдете по-бдителни, за да си спестите чужда некоректност. Мнозина намират добър покровител и наставник, наистина им е нужна подкрепа за трудните дни.

Риби

В петък вие и Раци сте ентусиазирани за нови изяви, май трябва да искате някаква помощ и от околните. Рибите ще имат късмет да получат навременни съвети и услуги от влиятелни личности, но и колеги харесват стила им на поведение в професионалната сфера, не допускат завист, некоректност. По усет улавяте кога и как да действате, резултатите окуражават за още проекти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари