Дневен хороскоп за 23 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо.

Утре вечер всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота. Творческата ви дейност може да се окаже изключително ползотворна. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. Към всички бъдете търпеливи и не налагайте мнението си на всяка цена.

ОВЕН

Не давайте напразни обещания, залагайте само на сигурно. Други от вас ще се стягат за път. Пореден ден, през който ще е добре да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения и на близките си приятели. Така ще си спестите излишни разочарования и неприятности. В четвъртък обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място.

ТЕЛЕЦ

Като цяло периодът за вас е благоприятен за създаване на нови контакти, за обучение, за срещи и разговори. Утрешният ден може да е по-силно емоционално зареден. Отнесете се с повече отговорност към себе си, има върху какво да се замислите. Утрешният ден ще е подходящ за срещи, разговори и кратки пътувания. Подготвяте далечно пътуване, което изисква повече време по организацията му.

БЛИЗНАЦИ

Няма да ви е лесно да решите кое по-напред и може да стигнете до противоречие със самите себе си. Грешките на работното място са породени от факта, че сте се доверили на информация, която не сте проверили. За значителен процент от представителите на Близнаците, денят е твърде емоционален, а не бива. Добре ще е през четвъртък да се покажете в най-добрата си светлина на работното си място и в отношенията с човека до себе си. Поставете началото на реализация на новите си идеи, ако сте ги обмислили добре.

РАК

Следобедът ще е много по-ведър и мислите ви автоматично ще станат по-мащабни, а с подобно настроение всичко става по-лесно. Благотворно ще ви се отрази, ако се уедините и отделите време да останете насаме със себе си. Предстои ви изпълнен с противоречия ден. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи.

ЛЪВ

Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва. Утре ще се чувствате добре. Значително разнообразие от събития е валидно през утрешния ден за Лъвовете. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Вслушайте се в шепота на своята интуиция.

ДЕВА

Утре всичко ще тръгне по вода и ще имате повече предимства, възможности и шансове да постигнете своето и да доминирате във всяка ситуация. Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Атаките на конкурентите не бива да ви тревожат. Утрешният ден ще е посветен на действие. Бъдете сигурни, че скоро ще напреднете толкова, колкото не сте и очаквали.

ВЕЗНИ

Опитайте се да завършите започнати вече неща. Спестете си го. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Сполуката ще ви придружава, но денят никак няма да е лек. Ангажиментите вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

СКОРПИОН

В момента позициите ви са сравнително стабилни, а до няколко дни ще успеете да ги възстановите в пълния им мащаб. Времето ви дава възможности с помощта на близките си да преценявате, да планирате и да решавате нещата си. Ще се справите с дейности или стара авария, която от доста време отлагате. Не идеализирайте ситуацията. Не пренебрегвайте предложенията на околните.

СТРЕЛЕЦ

Самостоятелните занимания ви носят по-голям успех. Четвъртък ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя. Очертава се изразителен успех за Стрелците, които ще насочат вниманието си към цели, чиято реализация са подготвили предварително, а не по дела и въпроси, които изглеждат лесно решими, въпреки че не сте действали по тях. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси.

КОЗИРОГ

Един наистина преломен ден за Вас. За пореден път имате възможност да попълните банковата си сметка. Ще се открият добри възможности, обстоятелствата също ще са благоприятни. Направете каквото ви е по силите и си организирайте среща с приятели, с които ще се чувствате добре. Бъдете отговорни към постъпките си.

ВОДОЛЕЙ

Творците ще се подготвят за поредната си изява, привеждайки се в подходяща кондиция и състояние на духа. Благоприятен ден, през който Водолеите ще решат личен проблем или такъв от делово естество. Резултатите са свързани със скоростта, с която ще успеете да взимате важни решения. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки от собствено производство. Организирайте си среща с приятели вечерта, гарантирано ще си оправите настроението.

РИБИ

Утре ще ви ограничават само онези граници, които сами си поставите. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Ако имате съмнения по-добре ги споделете с близък човек, който ще ви разбере и даде добър съвет. Поведението на околните определено ще повлияе на настроението ви. Сътрудничеството ви с човек, на когото разчитате ще отнеме от товара ви, но притесненията ви ще останат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари