Детето, хвърлено от баща си от мост, е на 5 годинки

3
Драмата се разигра на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево
Драмата се разигра на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево

Полицаи са опитвали да го разубедят в продължение на 3 часа.

Баща хвърли детето си от мост край Габрово и заплаши да скочи след него. Драмата се разигра на виадукта на обходния път на града в посока Севлиево

31-годишният мъж хвърлил 5-годишния си син и заплашил да скочи след него. Той е бил твърдо решен да сложи край на живота си. Полицаи са опитвали да го разубедят в продължение на няколко  часа, предава NOVA.

Приятелката му е била в неизвестност, но е открита невредима. Служителите на реда правят оглед.

Междувременно от ОД на МВР - Габрово съобщиха, че сигналът за инцидента е подаден около 6.30 часа тази сутрин. Незабавно към мястото са насочени екипи на МВР, Спешна помощ, Гражданска защита и пожарна безопасност с готовност за бърза реакция. С усилията на полицейските служители, около 10:00 часа, мъжът е убеден да се изтегли от опасното място. Той е задържан в ареста на районното управление на град  Габрово. В момента с него работят криминалисти, медици и психолози от Института по психология на МВР.

При първоначалният оглед, в месността под съоръжението, е открито тялото на момченцето. Процесуално-следствените дейстия продължават и към момента. Разследването по случая се провежда под наблюдението на Окръжна прокуратура - Габрово.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари