Да се оплачеш до Арменския Поп или до Европейския Месия!

0
Елица Стоименова пусна жалба за грубо нарушаване на човешките й права като Европейски гражданин
Елица Стоименова пусна жалба за грубо нарушаване на човешките й права като Европейски гражданин

Елица Стоименова пусна жалба до Български Хелзинкски Комитет за грубо нарушаване на човешките й права като Европейски гражданин.

Откъси от документа съобразени с изискванията на GDPR прилагаме по-долу.

ДО: Български Хелзински Комитет

ЖАЛБА

Уважаеми Г-н Кънев,

С настоящото бих искала да опиша поредица от случки на грубо нарушаване на човешките ми права на гражданин на Република България и Европейския Съюз от м. Февруари 2018 и да апелирам за съдействието и подкрепата на БХК в защита на човешките ми права, личността, здравето и живота ми, които намирам сериозно застрашени.

За периода от 28 Февруари до дата днешна станах жертва на серийни поръчкови закононарушения в това число, но не само:

  1. На 28.02 вечерта бях неправомерно задържана за 5 астрономически часа от служители на СДВР ПП…… По случаят има подадена частна тъжба с вх. №….. за причинени тежки финансови загуби и щети, морални щети, набеждаване, обида и клевета …..
  2. На 7 април бях заплашена по телефона от грузински гражданин на име Давид Коблианидзе, дължащ пари на компанията ми за посредническа дейност с бизнес имоти Арва Консултинг ЕООД, че ще ме направи саката и ще ме убие ако не оттегля подадената Нотариална Покана за изплащане на задълженията му към дружеството ми….В допълнение за периода Април 2018г. – Октомври 2018 година бях неколкократно пресрещана по улиците на София и заплашвана от различни лица , че ще бъда осакатена, простреляна в корема и други, упоена и закарана с автобус в Румъния. По случаят има подадена Жалба с вх. №……
  3. Бях привиквана и заплашвана и от УЖ “служители” на ДАНС, че ще ме направят на жокера (цитат). Телефонът ми бе незаконно нерегламентирано подслушван, на него бяха поставени устройства за подслушване, компютърът и всичките ми устройства бяха незаконно хакнати …..и наблюдавайки включително конфиденциална и секретна фирмена и корпоративна информация на дружеството ми.
  4. Нотариалната покана за плащане на дължимото към компанията ми бе със срок 30.04.2018 г. На 29.04.2018 г. около 19 часа на територията на кв. Студентски Град зад автомобил собственост на дружеството ми в спряло паркирано състояние на паркинга на търговски център South Mall спря патрулка и го загради. УЖ полицаи Петър Мишев и УЖ „полицай“ Велко Василев, В последствие срещу мен бяха извършени следните престъпления:
  • Бях набедена в извършване на престъпление.
  • Бях склонена към извършване на престъпление и отведена под конвой от УЖ полицаите до 7-мо Районно Управление в София.
  • Бях тайно задържана за 24 часа в 7-мо РПУ София без да съм уведомена аз самата и близките ми по никакъв начин. Бях обект на обиди и гавра с личността ми от УЖ Полицаите.
  • Също така като астматик без лекарства, който не бива да попада в среда с високо съдържание на наситени миризми без обмен на кислород без лекарства и инхалер за дишане получих тежък астматичен пристъп на 21-я час от тайното ми задържане в килията, независимо, че полицаите бяха писмено уведомени за хроничната ми астма, те ме затвориха без лекарства и животоподдържащ инхалер за дишане, бе повикана линейка за да бъде спасен живота ми. Така станах жертва на не предумишлен опит за убийство по време на изпълнение на УЖ служебните задължения на УЖ полицаите от УЖ 7-мо Районно Управление в София.
  • Бях предупредена от разследващ УЖ полицай от УЖ 7-мо РПУ-мо Районно Управление, че повече няма да видя автомобилът на дружеството ни и сигурно струвал 100 000 лева и как с някакви УЖ писма от Германия автомобилите се оказвали УЖ нередовни и изчезвали завинаги.
  • Автомобилът на дружеството ми е незаконно задържан повече от 7 месеца с цел поръчково изнудване от Давид Коблианидзе независимо, че всички експертизи показаха, че е напълно изряден и закупен от реномирана Софийска автокъща.
  • На общо 5 молби до Софийска Районна Прокуратура за връщане на вещта по делото, в които официално изисквам да ми бъде връчен официален писмен отговор, за което има законов срок 1 месец нямам нито един официален писмен отговор от СРП – в нарушение законите на Република България, тъй като той позволява обжалване пред съда. Реално вещта на дружеството ни бе присвоена чрез незаконни действие на корумпирани поръчани УЖ “служители на реда”, равнозначно на кражба в нарушение на закона. Срещу мен бе повдигнато обвинение с цел изнудване чрез вещта на дружеството ми и опасностите криещ процеса и самото обвинение.

Молбата ми е по възможност Български Хелзински Комитет за правата на човека да вземе отношение по случая и да ми окаже съдействие за опазване на здравето, живота ми имуществото ми станали обект на безпардонна вендета, комунистическа репресия и изнудване от хора и организации дължащи големи суми към компанията ми, така че случаят да може да бъде изнесен в Съда за правата на човека в Страсбург.

Благодаря Ви предварително за реакцията, проявеното разбиране и оказаното съдействие.

Елица Стоименова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари