Д-р Симеонов се изправя пред феновете на Дунав

0
Фен клуб „Дунав-Завинаги“ организира инициатива - „Питай Драконите“
Фен клуб „Дунав-Завинаги“ организира инициатива - „Питай Драконите“

Тази сряда, 23 август от 18:30 ще се състои второ издание на новата инициатива на фен клуб „Дунав-Завинаги“ – „Питай Драконите“.

Този път гости ще бъдат председателят на УС на ФК „Дунав“ д-р Симеон Симеонов и изпълнителният директор и член на УС Ивайло Петков. Двамата ще могат да отговарят на въпроси на феновете. Мястото отново ще бъде служебното фоайе на „Булстрад Арена“.

Инициативата „Питай Драконите“ стартира миналата седмица със среща между феновете и играчи и треньори от отбора. Амбицията на мероприятието е да установи конструктивен и траен диалог между фенове и отбор в условията на прозрачност и добронамереност.

„Отзивите от първия ни опит за такива публични инициативи бяха много добри. Феновете приеха много добре възможността да комуникират със своите любимци лице в лице и затова се радваме, че и главните действащи лица в клуба приемат с подчертан ентусиазъм участието си в подобен род инициативи. Вярваме, че силата на един клуб се корени в неговата общност, а изграждането на такава е възможно само в условията на прозрачност и открит диалог.  Радваме се, че това среща разбиране и ентусиазъм от страна на ръководство, играчи и треньори“, заявиха от фенската организация на „Дунав“.

И този път феновете, които не могат да присъстват на живо на срещата, ще могат да задават въпросите си чрез #pitaiDRAKONITE2 в социалните мрежи. Призоваваме гостите на събитието в залата да дойдат с предварително подготвени ясни и конкретни въпроси, мнения и изказвания, за да можем да използваме оптимално времето и да се отговори на възможно най-много въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари