Феновете на Дунав се подготвят за Лига Европа

0
С цел „сплотяване на колектива“ в събота, 01.07.2017, ще се състои традиционният ежегоден събор на феновете на „Дунав“
С цел „сплотяване на колектива“ в събота, 01.07.2017, ще се състои традиционният ежегоден събор на феновете на „Дунав“

С цел „сплотяване на колектива“ в събота, 01.07.2017, ще се състои традиционният ежегоден събор на феновете на „Дунав“ от Русе, организиран от фенклуб „Дунав завинаги“.

Мястото на срещата е известно и не се е променяло от първия събор досега – спортен комплекс „Новекс“ в квартал „Образцов чифлик“, недалеч от Русе.

Може да заявите присъствие с плащане на куверт за 15 лв до 30.06.2017 в офиса на агенция за недвижими имоти „Стефани“ или в магазин „Големи дрехи за големи хора“, намиращи се на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе.

Цената включва храна (салати и скара) и алкохолни напитки (ракия и бира). За децата, разбира се, ще бъдат предвидени безалкохолни. За опцията „свободна консумация“ всички присъстващи трябва да платят по 5 лева за ползване на басейна и игрищата за футбол и волейбол.

Фенклуб „Дунав завинаги“ ви очаква! Да споделим заедно радостта, че подкрепяме любимия си отбор в деня на Джулай морнинг!

Едновременно с организацията на събора, по различни начини  (дарения в урни, банкови преводи, приходи от продажба на артикули) набираме средства за финансирането на бъдещите си идеи. Както съобщихме, през пролетта живеещите извън Русе вече също могат да помогнат финансово. Фенклуб „Дунав завинаги“ откри временна банкова сметка за набиране на средства за хореографии. По нея в момента има около 360 лв.

Секретарят на фенклуба ще предоставя извлечение за постъпленията. Номерът на сметката в лева е:
BG94FINV 91502016189703 – изписват се слято
SWIFT CODE: FINVBGSF Fibank (ПИБ)
Ако банката изисква име на получател, впишете
Нели Йорданова (секретар на фенклуба).

В агенция за недвижими имоти „Стефани“ на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе е една от двете урни, в които фенклубът събира дарения за хореографии. Другата е в началото на ул. „Александровска“, в търговски обект за закуски.

Очаквайте съвсем скоро още информация за артикулите ни – сега в агенция „Стефани“ има бели и сини балони „Дунав Русе“ и ароматизатори – цената им е по 1 лев. В магазина за големи дрехи – магнити „ULTRAS DUNAV“ по 2 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари