Четирима мъже пребиха шофьор след катастрофа на пътя София - Варна

0
40-годишният шуменец е пътувал за работа
40-годишният шуменец е пътувал за работа

В Търговище са задържани четирима мъже, пребили шофьор след катастрофа.

Инцидентът, завършил със саморазправа, е станал вчера на главния път София - Варна, край местността "Фисека", съобщиха от ОД на МВР в Търговище. Пострадалият е освидетелстван, получил е лека телесна повреда.

Сигналът в Районното полицейско управление в Търговище е подаден от 40-годишен шуменец. Той пътувал за работа в завод край Търговище. По предварителна информация, на прав участък, мъжът предприема изпреварване с автомобила си "Фолксваген Поло" на микробус. Пред микробуса пътувал автобус. При маневрата двата автомобила се блъскат.

На първата отбивка 40-годишният мъж спира, за да огледа щетите. Веднага след това идват четирима мъже, пътували в микробуса. Нанесли му побой и го принудили да им плати нанесените щети. Пострадалият им предал наличните 70 лева и турски лири, общо около 80 лева.

След незабавни действия е установен другият автомобил - участник в пътнотранспортното произшествие - "Мерцедес Спринтер", управляван от 24-годишен мъж от Провадия. Още съшия ден са установени и пътувалите в микробуса мъже - на 43, 29, 28 и 19 години, всичките от Провадия. Те били строителни работници и пътували към обект в Котел, допълват за БТА от ОД на МВР. След самопризнания е установено, че четиримата са извършители на деянието.

Те са задържани. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари