Челен сблъсък за президент: Луна VS Мустафата

9
Това показва безсилието на кукловодите в политическата ни кочина
Това показва безсилието на кукловодите в политическата ни кочина

Кандидатите за президент са истински карикатури

Тази година кандидатите за президент на България наистина са много шарени и дори комични.

Само след един месец народът трябва да вземе съдбоносното решение кой да бъде новият президент на Република България. Кандидати не липсват, но повечето "карикатури" имат шансове, по-скоро клонящи към нулата.

Певицата Луна е типичен пример за човек с психично разстройство, който търси популярност, но живее в собствен балон от розови илюзии. Това, че може да спечели 0,01% от гласовете на изборите не може да я спре, защото поне един месец ще има възможността да попее в студиата на водещите телевизии.

Мустафа Карадайъ обаче се оказа голямата изненада на ДПС

Миналата седмица г-н Карадайъ заяви пред журналисти, че кандидатът на Движението за права и свободи щял да бъде обединител на нацията, но никой не подозираше, че Мустафата е говорил за себе си.

Историята показва, че ДПС до сега са се дистанцирали от президентската надпревара и никога не са участвали с техен кандидат. Какво промени играта и защо решиха, че точно сега трябва да участват в надпревара, която не могат да спечелят. 

Румен Радев накара Карадайъ да отговори коя за него е родината майка

На 18 август имаше острата размяна на реплики на вторите консултации за съставяне на правителство при президента Румен Радев с представителите на ДПС.

Поводът – гражданството на служебния министър на икономиката Кирил Петков и преждевременното напускане на заседанието на КСНС в понеделник от страна на Мустафа Карадайъ

Въпросът "Коя е Вашата родина-майка?", който президентът Румен Радев постави на председателя на Карадайъ, хвърли в пълен смут представителите на ДПС

Това може би е основната причина Мустафа Карадайъ да се хвърли в президентската надпревара, осъзнавайки че не може да я спечели. По-скоро политическият инженеринг е да се отклонят колкото може повече гласове, за да попречат на Румен Радев да спечели още на първи тур. Това естествено е подарък и за ГЕРБ, които също се чудят как да избегнат унижението от втора загуба срещу Радев.

Никога досега не съм предполагал, че може да избирам  между Луна и Мустафата за президент. Ето, че се случи и това показва безсилието на кукловодите в политическата ни кочина.

Петър Симеонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари