Бареков: Румен Петков и Каракачанов искаха Цветан Василев да ги назначи на работа

0
Бареков потвърди, че секретарката на банкера Цветан Василев е раздавала на различни хора пликове с пари
Бареков потвърди, че секретарката на банкера Цветан Василев е раздавала на различни хора пликове с пари

Николай Бареков потвърди, че секретарката на банкера Цветан Василев е раздавала на различни хора пликове с пари. Повечето от тях да ходили при него, за да получават инструкции, заяви лидерът на „България без цензура”.

Секретарката на Цветан Василев със сигурност е раздавала пликчета с пари. Политици ходеха при него, за да получават инструкции и пари. Румен петков е ходил, Красимир Каракачанов е ходил, искаше да бъде назначен на работа. Нямам информация дали даването на парите е било заснето, дано да го има", каза Бареков.

Преди време по този повод Каракачанов заяви категорично: "Обикновено, когато Бареков каже нещо, трябва да се погледне ден или нощ. Първо - никога не съм бил в борда не само на TV7, но и на никоя медия. Второ - водил съм историческо предаване в продължение на един сезон. Заплащането ми беше по-малко от това на начинаеща репортерка - 1200 лева, но аз от самото начало казах, че не ме интересува финансовата част. "

Със сигурност Иван Костов съм го виждал много пъти и няма проблем да го заявя това. Сигурно ще бъда заклеймен от Протестна мрежа”, предположи Николай Бареков в интервю за Сашо Диков по Нова телевизия. Той разкри, че е имал разговори с него да води предаване в TV7.

Да, така е, 20 хиляди лева заплата ми предложи, със сигурност щеше да е хубаво предаване”, призна Сашо Диков и заяви, че не приел офертата, защото TV7 се занимавала със слугинаж и цензура. 

Трябва всички да сме благодарни на TV7, че вдигнаха заплатите на всички. Отказах предложението заради слугинажа. TV7 беше един ужасяващо несполучлив проект, ужасно негледаема.”, заяви още Сашо Диков.

Бареков заяви, че писмото, което бе разпратено по медиите от името и на бланка на БДЦ, че 72 структури го призовават да се съобразява с партията, не било истинско.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари