БАБХ изтегля от пазара всички продукти на ”Киндер”, произведени в Белгия

0
Възможно замърсяване със салмонела е причина за решението
Възможно замърсяване със салмонела е причина за решението Снимка: iStock

Продуктите Kinder, произведени в други фабрики, например в Полша, не подлежат на изтегляне

Във връзка продължаващите разследвания за възможно замърсяване със салмонела дейността на завода на Ferrero в Арлон, Белгия е преустановена.

За да се гарантира максимално ниво на безопасност на потребителите, цялата продукция на Kinder Surprise Maxi 100g, Kinder Schokobons, Kinder Maxi Mix и Kinder Нарру Moments, произведени в Арлон, Белгия се изтегля от пазара, без значение от партида и срок на годност.

Това изтегляне засяга единствено продуктите Kinder, произведени в Арлон, Белгия.

Останалите продукти Kinder (като Kinder Surprise, които се произвеждат в Полша) не са обект на изтеглянето, тъй като се получават в Република България от други заводи, а не от този, разположен в Белгия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари