Асен Василиев: Поне местните избори ще ги правим с наше МВР

0
Аз съм си измислил във финансите как да го направя. Целият кабинет го направих без законово основание, както знаете
Аз съм си измислил във финансите как да го направя. Целият кабинет го направих без законово основание, както знаете Снимка: Продължаваме промяната / Facebook

Аз съм си измислил във финансите как да го направя. Целият кабинет го направих без законово основание, както знаете

"Всичките ни министри знаят, че законно - незаконно, ще трябва да махнат всички директори на дирекции и агенции. Така ще отбием донякъде, че сме зависими от ГЕРБ. И поне местните избори ще са с наше МВР".

Това е част от разпространения запис, който се твърди, че отразява пълното заседание на ръководството на "Продължаваме промяната", когато се обсъжда въпросът за управлението с ГЕРБ.

В разговора между Василев и депутата Явор Божанков, Василев предложи включването на директорите на дирекции в политическите кабинети, въпреки че това може да наруши някои законови изисквания: "Знам че това ще пречи с ОИСР и разни други неща, но нас е по-важно да си почистиме и после да си оправиме закона за ОИСР обратно, за да можем по-законно да ги уволним, иначе ще си ги уволним незаконно".

Също така, Василев изрази виждането си, че администрацията трябва да бъде напълно политизирана, като заяви: "Аз съм си измислил във финансите как да го направя. Целият кабинет го направих без законово основание, както знаете".

В допълнение, Василев заяви: "Службите са наши. Ръководствата им са съгласувани с посолствата и одобрени от посолството". По-нататък, Кирил Петков разговаря с Василев и споменава възможността за ротация и смяна на службите, на което Василев отговаря: "Външни консултанти да ни помогнат с част от структурирането на службите. Тези външни консултанти да не са кой да е".

Тези изказвания предизвикаха скандал и насърчиха обсъждания за управлението на "Продължаваме промяната" и връзките им с ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    😭😭😭😭
    Хахаха, ама този още ли се надява да остане във властта?
  • 5
    1
    Народа
    Да ти го начукам изцъклен ококорен едноврждест педераст!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари