Кирил Петков: Желая успех на ГЕРБ в сформирането на правителство

1
Изборите дават ясен мандат на ГЕРБ и ДПС, да направят коалиция
Изборите дават ясен мандат на ГЕРБ и ДПС, да направят коалиция Снимка: bTV

Изборите дават ясен мандат на ГЕРБ и ДПС, да направят коалиция

„ГЕРБ носят огромна отговорност. Сега е техният ред да сформират правителство, народът им даде мандата“, каза Кирил Петков от „Продължаваме промяната“.

Той допълни, че ПП няма да се коалира с ГЕРБ или ДПС, защото са обещали на избирателите си това да не се случи. „Ние като политици ще бъдем хората, които като обещаят нещо, ще изпълнят това обещание“, каза още бившият премиер Петков.

Изборите дават ясен мандат на ГЕРБ и ДПС, както заявиха преди избори. Да направят коалиция и да управляват. С всички инструменти, които парламентът ни дава, ще отстояваме позициите си“, каза от своя страна съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев.

„Чака ни една нелека зима. Искам да пожелая на ГЕРБ успех в сформирането на правителство. Техният успех е успех на всички българи. Ако ние нямаме стабилно правителство, всички ще страдаме. Ние сме дълбоко несъгласни с начина, по който те са управлявали страната, но българските граждани се произнесоха“, каза още Асен Василев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Русенец
    Кирчо взимай си недоебаната веганска ФЛИНДА и да те няма! Кривоуст лъжец!
  • 1
    4
    Народа
    Корчо ми ядеш хуя! Народа ти го каза :ЕБИ СИ ПРОДАЖНАТА МАЙКА БОКЛУК!
  • 5
    3
    Йоана
    Национален предател! Американски представител си, прост к!р0! Дойде в България, за да прокараш джендерството, да унижиш и да унищожаваш християнските семейни ценности, за да ги замениш с евроатлантическите лгбт извращения!
  • 5
    2
    От добри чувства ...
    Баче Кирчо, нали прати, макар и за кратко, бат Бойко в ареста да го прави за резил? Айде, сега Киро да влиза в ареста - бат Бойко да си върне жеста ...
  • 5
    1
    плюс-минус
    Ако снимката е направена след приключване на изборите, много ясно показва истината за двамата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари