Андрей Гюров: Лена Бориславова активно участва в „Продължаваме промяната“

1
По думите му от списъка по „Магнитски“ губи цялото общество
По думите му от списъка по „Магнитски“ губи цялото общество

По думите му от списъка по „Магнитски“ губи цялото общество

Лена Бориславова не беше депутат, но все още е активно в партията. Тя е един от основните хора в „Продължаваме промяната“, член е на изпълнителния съвет. Както знаете, в една партия освен законодателна, има и изпълнителна дейност и дейности по изграждане на партията. Тя е активна част от Промяната“. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по bTV Андрей Гюров от ПП.

Според него не може да става въпрос за отлюспване от партията заради напускането на Иван Манев и Иван Христанов.

Това са съвсем нормални неща (…) За нас винаги и вратите са отворени за различното мнение. При нас, за разлика от БСП, чуждото и различното мнение е ценност“, заяви представителят на „Продължаваме промяната“ и допълни, че БСП вече не е предвидим партньор и това е повече от очевидно.

Той коментира и новия списък със санкционирани от САЩ по закона „Магнитски“ и по думите му няма губещи и печелещи политически сили, а цялото общество губи.

"В България трябва да активираме собствената си имунна система, защото явно прокуратурата е безсилна и бездейства. Ние имаме само един механизъм - на предсрочните парламентарни избори на 2 април можем да напишем нашия собствен „Магнитски” лист кои са лошите хора и как могат да бъдат изолирани от политическия процес“, каза още Гюров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари