Лена Бориславова: Не е лесно – избираме между лошо и по-лошо

1
Преди дни парламентът освободи Бориславова от депутатското място по нейно желания, а на Великден стана ясно, че тя очаква дете
Преди дни парламентът освободи Бориславова от депутатското място по нейно желания, а на Великден стана ясно, че тя очаква дете Снимка: bTV / стоп кадър

Преди дни парламентът освободи Бориславова от депутатското място по нейно желания, а на Великден стана ясно, че тя очаква дете

"Не е лесно, избираме между лошо и по-лошо“. Така Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ коментира по bTV преговорите за съставяне на редовно правителство в рамките на 49-ото Народно събрание.

Преди дни парламентът освободи Бориславова от депутатското място по нейно желания, а на Великден стана ясно, че тя очаква дете.

Зад нас са застанали над 620 000 избиратели, които са казали ние не искаме повече управление на ГЕРБ. Ние дължим на тези хора да стоим зад обещанията, които сме дали в предизборната кампания“. Така тя обясни защо ПП няма как да подкрепи кабинет с първия мандат.

По думите ѝ излъчването на правителство, за да има правителство, е обречено на провал. Тя уточни, че политическата формация осъзнава и нуждата от редовно правителство и именна това прави решеният трудни.

„Досега говорихме какво ще прави парламента, но този разговор не се е случил относно изпълнителната власт, а там има важни въпроси“, каза още Бориславова.

Като пример тя даде решението за забрана на вноса на зърно и други продукти от Украйна, което определи като контрапродуктивно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Кифло,
    Дръж се за парапета и млъкни.
  • 4
    1
    123
    Много е гадно, когато се наежиш да крадеш, като хищна хиена и от американското посолство ти подадат платото да си отиваш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари