40 ученици получиха Немски езикови дипломи

1

Директорът на дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“ към Областна администрация Русе г-жа Иваничка Банчева беше сред официалните гости на провелата се днес церемония в зала „Европа“ на Доходното здание по връчване на Немска езикова диплома, ниво C1.

Връчвайки поздравителния адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров, тя благодари на ръководството на СУПНЕ „Фридрих Шилер“ и на преподавателите за стремежа, който са дали на своите ученици и по този начин са ги научили на любов към езика.

„Пътят със сигурност не е бил лесен! Това са 12 години упорит труд! Този път нямаше как да бъде извървян без подкрепата на Вашите учители!

На добър час! Сигурна съм, че ще успеете в живота!“ допълни още директорът на дирекцията по административен контрол, регионално развитие и държавна собственост.

Присъстващите бяха изненадани и от богата музикална програма, включваща народни танци, рап пеене, както и изпълнението на суинг парчета.

На събитието присъства и заместник-кметът по европейско развитие на Община Русе д-р Страхил Карапчански, който приветства учениците и връчи на директора на училището г-жа Искра Иванова поздравителен адрес от името на кмета г-н Пламен Стоилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари