16-годишен ученик ще се бори за победа в MasterChef

0
Най-младият участник ще се бори за титлата и чек от 100 000 лева
Най-младият участник ще се бори за титлата и чек от 100 000 лева

Ученик ще е най-младият участник в кулинарната надпревара MasterChef.

16-годишно момче ще се бори за титлата и чек от 100 000 лв, а сред преките му конкуренти ще са модел, художник, културист, ветеринар на диви животни и полицай – тежки престъпления.

Срещу тях ще се изправи и магистър-фармацевт. „Много обичам да готвя, много обичам да ям! Храната е целият ми живот!“, споделя младата дама. Сред хоби-готвачите ще има българи от чужбина и чужденци, които живеят у нас. Ентусиастите в петия сезон на шоуто ще мерят кулинарните си умения в чисто нова кухня.

Те ще въртят точилки и черпаци под зоркия поглед на журито в състав шеф-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу. „Вече се адаптирам. Дойдох с нагласата да изпипам всичко, ястията да изглеждат добре и вкусно, засега всичко върви по план. Наистина ми е много приятно.“, коментира пред „Монитор“ Роу , след като с колегите й представиха мастър клас пред журналисти.

„Това, което ще остане запазена марка на MasterChef, е че ще продължи да променя съдби. Историите и мотивацията на новите гладиатори в кухнята със сигурност ще създадат нови успешни готвачи, какви станаха голяма част от техните предшественици“, заяви по време на пресконференция Ангелина Белчева, мениджър „Локална продукция“ в bTV.

MasterChef ще пусне най-запалените си фенове и зад кадър, в специалните ексклузивни видеоматериали, които ще бъдат достъпни онлайн.

Припомняме, че петото издание на битката между хоби-готвачи ще стартира на 25 февруари от 21 ч. и ще се излъчва всеки понеделник и вторник. Актуалните епизоди ще се фокусират върху националната ни кухня, но преоткрита и представена по модерен начин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари