Русенец разказва за пътешествието си по „Тихоокеански хребетен път”

1
Петър решава да извърви пътя от Мексико до границата на Канада
Петър решава да извърви пътя от Мексико до границата на Канада

Петър Ванев разказва за пътешествието си по т.нар. „Тихоокеански хребетен път”

Вдъхновен от пътешествието на писателката Черил Стрейд по Тихоокеанския хребетен път, нашият съгражданин Петър Ванев решава да приеме предизвикателство и да извърви пътя от границата на Мексико до границата на Канада.

По тази дестинация  Ванев изминава точно 2650 мили. В маршрута (4240 км) влизат  трасета през пустинята Мохаве, Сиера Невада, Каскадите на Северна Калифорния, гъстите гори на щата Орегон и красивите планини  в щата Вашингтон.

Заповядайте на събитието,  на което първият българин, извървял успешно прочутия маршрут Pacific Crest Trail - Тихоокеанския хребет,  ще разкаже на русенци за своето невероятно приключение, за мислите, които са го вълнували по време на прехода, за подготовката, за предизвикателствата и за интересните си срещи по пътя. В разговора с публиката ще стане дума  и за границите на човешките възможности, както и дали всеки от нас е способен да  направи подобен подвиг.  Като допълнение към вечерта  ще бъдат прекрасните снимки и видеоматериали, които пътешественикът ще покаже на своите почитатели, а защо не и последователи. 

Дата: 22 ноември, сряда, 2017 г.

Място: РБ „Любен Каравелов“,  Читалня, ет.2

Начало: 19.00 часа

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари