Редовният полет София - Скопие е един абсурд

12
Защо не направиха този реалити експеримент, преди правителствата на двете най-тъпи държави да резнат лентата на тоя трансграничен полет?
Защо не направиха този реалити експеримент, преди правителствата на двете най-тъпи държави да резнат лентата на тоя трансграничен полет? Снимка: bTV

Защо не направиха този реалити експеримент, преди правителствата на двете най-тъпи държави да резнат лентата на тоя трансграничен полет?

Много интересен репортаж. Риалити експеримент с редовния полет София - Скопие, конкуриран с пътуване с автомобил. За да се види, че редовният полет до Скопие е един абсурд - 75 местен сомолет, който май беше витлов, превозва 6 пасажера, плюс 2 души екип на бТв. Екипът на бТв с МПС-то пристигна до Паметника на жирафа в центъра на Скопие, а авиопътниците се изръсиха с над два пъти повече кинти, отколкото летящите... И т. н. Голяма загуба на време, пари и пр. ресурси, за да се покаже, че редовният полет София - Скопие, закрит още 2009 г. поради нерентабилност - липса на пътници, тогава е бил голяма глупост. Толкова голяма, колкото е и през 2022 г. Но моят голям въпрос е: след като в Скопие има паметник на това древно македонско животно, жирафът, има ли и паметници на други древни македонски животни, като например слон, кафърски бивол, носорог, хипопотам, лъв и други представители на македонската фауна? Ощипах се. Не съм заспал. Остава ми само истерично да се хиля на великата балканска глупост и тъпотия.

Апропо, защо бТв не направи това риалити, преди правителствата на двете най-тъпи държави да резнат лентата на тоя трансграничен полет?

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Марто
    И как да го направят този експеримент, като нямаше такива полети преди да резнат лентата????????
  • 1
    4
    daskal
    А кво стана с летището в Щръклево? На тези ще им се смеят и козите там.
  • 8
    3
    БНР
    Ама знаете ли коя е Ася Пенчева? Регионален репортер на БНР. Получава си заплатата от всички нас за да търси истината. А знаете ли кой е мъжа и? И къде работи? Да не е във фирмата на министъра? Да не би снимките на екскурзиите им да следствие на спестявания от закуски?
  • 10
    2
    Ой, мъка
    На деди дето си плати 300 000 лева за министерско кресло ще му излязат през носа. Просто скоро няма да е министър /то правителството отича в канала/. И не, че му пука за 300-те бона, но съм наясно кой ще му яде черния дроб за тия пари. Първа ще започне любовницата му Донка. Виждала съм я да прави чутовни скандали за 20 лева още като беше любовница на шефа на Темпо и съответно шеф на рекламните. После ще започнат дъщерите му. И с изненада установих, че тоя човек не е на 75 както изглежда. Той бил около 60 годишен.
  • 10
    1
    Хахаха
    Абе ще разберете вие накрая какъв Перко Наумов Крадлив е начело на едно министерство …..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари