Община Русе кани на събитие за културната интеграция на уязвимите групи

0
То ще се проведе в читалище “Г. Бенковски“
То ще се проведе в читалище “Г. Бенковски“

То ще се проведе в читалище “Г. Бенковски“

На 8 юли от 15 ч. в читалище “Г. Бенковски“ Община Русе в качеството си на бенефициент организира с партньор СНЦ „Еквилибриумсъбитие на тема: „Как празнува моето семейство“. То е в изпълнение на Дейност 7 „Укрепване на културната интеграция и идентичността на представителите на уязвими групи“, по проект „Интегрирани мерки за социално включване на уязвими групи на територията на Община Русе“, съгласно сключен Договор за безвъзмездна финансова помощ BG05М9ОР001-2.056-007-С01, по процедура за конкретни бенефициенти /КБ/ BG05М9ОР001-2.056 „Социално-икономическа интеграция на уязвими групи. интегрирани мерки за подобряване достъпа до образование“ – Компонент 2“ по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси /ОП РЧР/ 2014-2020 и Оперативна програма „Наука образование и интелигентен растеж“ /ОП НОИР/ 2014- 2020.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Истър
    Еквилибриум, организацията монополист на социални услуги в област Русе и други области, източвач на пари от социалните услуги. Семейство Б..т, замогнали се от тези "операции".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари