Костадин Костадинов: Украйна е една разпадаща се американска колония

2
Нека гледаме Украйна и да не допускаме никога България да стане като нея
Нека гледаме Украйна и да не допускаме никога България да стане като нея

"Нека гледаме Украйна и да не допускаме никога България да стане като нея", заяви лидерът на "Възраждане"

Защо Украйна сложи черен печат на Костадин Костадинов?

"Това, което ми казаха на границата е, че, според информация от българското разузнаване, съм бил председател на проруска партия и съответно поради това трябва да получа черен печат. Когато се прибрах, първата ми работа беше да поискам среща с украинския посланик. Той ми отказа категорично", каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

"Възраждане" е единствената пробългарска партия в парламента - тази, която защитава само и единствено българските национални интереси", заяви той.

Костадинов изтъкна, че "Възраждане" е най-проверяваната политическа организация - за последните 4 години и половина партията има 11 одита.

Лидерът на "Възраждане" коментира и как ще се отразят на България санкциите, наложени заради войната в Украйна.

"Санкциите вредят на България. Самият министър-председател подкрепи нашето становище, макар и след 1 седмица. Когато ние казахме, че тези санкциите ще навредят на българската икономика и българските граждани, той посочи, че трябва да бъдем лидери и да не се снишаваме", изтъкна Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" не пропусна да отбележи, че Русия вече е определила България като неприятелска държава.

"България няма друга роля в този конфликт, освен посредническа. Ние сме държавата в ЕС и НАТО, която има най-близки исторически и кръвни връзки и с Русия, и с Украйна. Какво се случи сега - турците станаха посредниците между украинците и турците. Ние трябваше да сме този посредник - да използваме контактите и дипломацията ни, за да бъдем посредници, а не да разгаряме огъня", подчерта Костадинов.

Според него България не се справя досега със задачата да защити сънародниците ни в Украйна.

Запитан какво е пропуснала България около конфликта с Украйна, той каза: "Пропуснахме историческия шанс да покажем, че България е свободна държава, която защитава своите интереси и граждани".

Лидерът на "Възраждане" изрази мнение, че външната политика на България се пише от американското посолство, а страната ни не може да дефинира какъв е националният ѝ интерес.

"Нека гледаме Украйна и да не допускаме никога България да стане като нея. Украйна е една разпадаща се американска колония, в която американската политика докара местния политически елит до самоубийствени решения, от които в момента страда цялото им гражданство", завърши Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    5
    Дааа
    Е, не може да има само юдео - американски екскременти. Трябва да има баланс.
  • 6
    4
    daskal
    Глупак, който държи непрестанно да скандализира! Не можем да се разминем с присъствието поне на един такъв политически екскремент. Няма как пространството на "Атака" да остане празно.
  • 0
    3
    До долните педрази:
    Ето, нали ви липсва: https://www.facebook.com/shesti.elena/?comment_id=Y29tbWVudDo0NTc4Njg2OTI0NzE0NTVfNDU3ODg0ODg1ODAzMTY5
  • 4
    2
    Костадин
    Дунавмост,преди пускахте много статии на Елена Гунчева.Напоследък не виждам.Що така?Да не би след като се докопа до парламента да е решила,че е под достойнството й да се занимава с това да плюе по управляващите(където е и тя)?Като гледам Костадинов,се убеждавам,че "Възраждане" наистина трябваяе да бъдат забранени.По-зле са и от Сидеров.
  • 8
    1
    Костя Мъдрия
    Атака, вмро, красен кралев, а сега бил русофилче, хахаха келепирофил май е копейчо.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари