Корнелия Нинова: Не знам с какво съм заслужила правителството да бъде наречено "Анти-Нинова"

1
Според нея това служебно правителство ще бъде реваншистко към БСП
Според нея това служебно правителство ще бъде реваншистко към БСП Снимка: БТА

Според Нинова ще се използва кампанията, за да бъде злепоставена БСП

Бившият вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова смята, че служебното правителство ще бъде реваншистки настроено към БСП.

"Очевидно правителството ще бъде реваншистко към БСП", отговори Нинова на журналистически въпрос по време на церемония във ведомството по предаване и приемане на властта на новия служебен министър Никола Стоянов, предаде БТА.

Според Нинова ще се използва кампанията, за да бъде злепоставена БСП. Тя смята, че ще се измислят и представят компромати срещу БСП. "Както виждате, на мен президентът е обърнал специално внимание. Не знам с какво съм заслужила цяло правителство да бъде наречено анти Нинова", заяви тя.

Корнелия Нинова смята, че "специално е удостоена" да бъде сменена от Никола Стоянов на поста министър на икономиката и индустрията, когото тя е уволнила като председател на Съвета на директорите на "Вазовски машиностроителни заводи" - Сопот. По думите ѝ президентът Радев е можело да прояви повече въображение - например да назначи бившият ръководител на "Кинтекс" Александър Михайлов.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Никола Евтимов
    Смешен плач на независимия политик - от нея нищо не зависи. Госпожата маха и може да маха всички от БСП, , които не са съгласни с нея! С 10 % електорат, много е малка иначе би уволнила и президента! С президента, вече сме двама, които тя не можа да уволни.
  • 4
    1
    lKjji
    Специалното внимание е специално внимание за тоталната ВИ лъжа, че България не изнася оръжия за усрайна! Факт е, че България изнася оръжия за усрайна чрез посредници! Но Корнелия лъга безобразно! БСП от години е крайно дясна (и е американска партия)!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари