7 души пострадаха тежко при катастрофа на "Русофилите"

0
Отнето предимство е причината за тежкия сблъсък
Отнето предимство е причината за тежкия сблъсък Снимка: Dunavmost

Късно вечерта на 15 август два автомобила са се сблъскали в района на Русофилите

На 15 август около 22:40 ч. на път I-2 Русе - Разград в района на 11+500 км в посока гр. Русе през тъмната част от денонощието е станала катастрофа между два автомобила, уведомиха от ОДМВР - Русе.

На осветен участък от пътното платно в условията на ясно време, нормална видимост, суха пътна настилка и прав пътен участък л.а. „Форд Фокус“ с русенска регистрация, управляван от водач на 32 години от с. Малко Враново излиза от ул. "Русофили" в посока бул. "Гоце Делчев", но не пропуска движещият се по пътя лек автомобил „Пежо“ 307 с белгийски регистрационни табели и водач на 39 години от с. Ново село в посока от гр. Разград към гр. Русе и се сблъскват в кръстовището.

В резултат на настъпилото ПТП са пострадали тежко водача на л.а. „Форд Фокус“ и тримата пътници. Водачът и двамата пътници в л.а. „Пежо“ 307 също са с тежки травми. Пострадалите са настанени в отделение по неврохирургия в гр. Русе.

По случая е образувано досъдебно производство, допълват от областното управление на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    ...
    белгийски номер, от разградско, считай шимпанзе бонобо зад волана. АйКю 27.
  • 13
    3
    Обективен
    Само аз ли не разбирам какво общо имат марките на автомобилите, че при всяко ПТП има лаконични коментари по техен адрес? Марката представлява единствено графично лого върху купчина ламарини, всичко останало е в ръцете на водачите и проблемът е в тях, не в колите. Не се фокусираме върху правилните детайли, а те са, че една огромна част от шофьорите сред нас просто не са за управление на МПС - много слабо познание на ЗДвП, слаба подготовка, липса на усет за скорос и дистанция... и всичко това гарнирано с една завидна наглост и арогантност присъщи на човек професионалист в областта си. А те горките - кръгла нула без дори да го осъзнават. Не коментирам конкретния случай, понеже не знам с точност какво е станало, появи се информация, че единият от двамата бил пиян, но като гледам това не се потвърждава от бюлетината на МВР.
  • 13
    2
    darkaveng
    "Селска пръчка" с "Фокус" - бегай, че ида!
  • 20
    1
    Селянина с колелото
    Селяните се сблъскали, щото на село не им трябва правилник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари