Траян Тотев: Няма да участвам в листата на ВМРО

0
Той бе номиниран за водач на листата на ВМРО в Русе, но си даде отвод
Той бе номиниран за водач на листата на ВМРО в Русе, но си даде отвод Снимка: Facebook / Траян Тотев

Той бе номиниран за водач на листата на ВМРО в Русе, но си даде отвод

Траят Тотев оттегля кандидатурата си за водач на листата на ВМРО в Русе за предсрочните парламентарни избори. Това съобщи самият той във Фейсбук. Активистът на "войводите" в Русе благодари за номинацията си, издигната от местната организация, но обяви, че си прави отвод. Причината е, че се "налага силово" над местните кой да представлява русенци, изтъква Тотев.

"Благодаря за номинацията ми от общинската и областната структура на ВМРО - Русе за водач на листата в 19-ти МИР. Бях готов да вляза в поредната трудна битка, защото вярвам, че мога да обединя привържениците ни и да постигна добър резултат за Организацията. За съжаление, отново националното ни ръководство налага силово над местните кой да представлява русенци. Твърди се, че е решено в София да има друг водач, никой до сега обаче не ми е представил протокол с решението. Русенската организация, поискахме протокол, но до момента липсва отговор.
В знак на протест срещу методите на действие на “новото” ръководство и отказът им да приемат подадената ми ръка за съвместна работа, взех решение да не участвам в листата с кандидати за народни представители.
В отговор на въпросите ви: ИК на ВМРО решава кой да представлява русенци, и е редно да понесе отговорността за това",
пише Траян Тотев във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    8
    Ауууу
    Каква жертва, народът половин година ще 😭 плаче за един "голям капацитет". На кого оставяш хората Тръпунчо?
  • 7
    7
    Спомени
    Преди 6...8... години, аз нещо се бях захласнала по рекламния бизнес, та с една луда и проста от ТВ Делта им присъствах на разговора с тоя. Че след разговора тя ми вика: "Тоя е толкова тъп, че ще му съдера кожата".
  • 3
    6
    Балканеца
    Достойна постъпка на Траян. Рядко някой се отказва от това да е водач на листа от морални съображения, което само по себе си е за уважение. Номер 3, не ръководството е направило някои политици, а избирателите. Същите избиратели, които се почувстваха предадени, с основание, и в резултат ще стане това, което казва номер 4 - ще получат между 0,5 и 1%. Таван - 1.5%. Въпросното ръководство е време да се пенсионира и да даде път на младите. Между другото, не гласувам за МВРО и нямам намерение да го правя.
  • 7
    5
    Мартин
    Христина Веселинова се е надула като пуяк в областната администрация и се има за изпълнителен директор. Аман от нагли овчици във вълча кожа.
  • 7
    4
    дидо
    кот взеха звеха тия измислени шкембе войводи хахахахаха палячовци сега и 0.5 процента няма да имат
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари