Свидетел на катастрофата: Помогнах да извадим телата, Кирил Петков беше в шок

0
В колата на НСО имаше 4 души, мъже, със слушалки, спомня си Камен Бойчев
В колата на НСО имаше 4 души, мъже, със слушалки, спомня си Камен Бойчев Снимка: БТА

В колата на НСО имаше 4 души, мъже, със слушалки, спомня си Камен Бойчев

Кирил Петков беше в шок, много притеснен, разказа за Камен Бойчев, който живее в непосредствена близост до мястото на трагичния сблъсък между кола на НСО, в която е пътувал Кирил Петков и друг автомобил.

"Докато копаех в градината чух силен шум и аларма, излязох навън и като видях двете размазани коли, се втурнах да помагам. Шофьорът беше като замаян, предложих му вода. Кирил Петков не беше на себе си, много притеснен. Помогнах да извадим телата, вратата на другата кола беше като заварена, много трудно се отвори преди да извадят тялото на починалия мъж", каза той пред 24 часа.

Линейки и екипи на пожарната се отзовали своевременно, жената не изглеждала много зле преди да я качат на носилката.

В колата на НСО имаше 4 души, мъже, със слушалки, спомня си Бойчев.

На това място, разказва Бойчев, често стават катастрофи.

Преди година един джип без малко да влезе в гаража ми. Удря се с кола, която излиза от същия път, от който са идвали и пострадалите в катастрофата, завърта се и се блъска в колоната на стената.

Знакът "Стоп" е малко навътре и няма добра видимост. През лятото е ужас, като тръгнат и моторите - засилени и в двете посоки. Има напрежение в участъка, допълва мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари