Силна градушка удари Плевен

8
Хората търсеха места къде да се укрият от стихията
Хората търсеха места къде да се укрият от стихията Видео: Meteo Bulgaria

Хората търсеха места къде да се укрият от стихията

Градушка връхлетя Плевен минути преди 20:00 часа, съобщи БНР.

Над града се стеле черна пелена, а останалите по улиците хора търсят места, където да се укрият от стихията.

Бурята ще премине северно от Ловеч, но има опасност да връхлети и града, предупредиха от сайта Meteobalkans. Оттам допълват, че има висок риск от възможни материални щети над района на Кнежа, Плевен, Ловеч и Никопол. Очаква се средна и едра по размер градушка в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    11g24g 9okto
    Zem sfeta do20 mai
  • 8
    3
    В страната
    има 11 ракетни площадки за борба с градушките, 4 в Северна България - Грамада Видинско, Долно Церовене Монтанско, Бърдарски геран Врачанско и Долен Дъбник Плевенско, останалите 7 са в Южна българия!
  • 8
    2
    Моето име
    Ракети има на някои места, но... Миналата година градушка утрепа реколтата в едни села в централна България, защото наблизо има военно летище. Не позволиха изстрелването на противоградни ракети, защото наоколо щъкали смърдящи натовски самолетчета. Смятай докъде са докарани нещата!
  • 11
    1
    Русенец
    Аз пък си мисля, че освен за Украйна, би трябвало да има ракети и за установките за борба с градушките. Но нали "българската държава " е задължена на чужда държава, българите да се оправят сами.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари