Пенчо Милков: Напредваме

9

Ето на какъв етап е изграждането на новия плувен комплекс в Русе

Добрата новина за любителите на плуването в Русе е, че изграждането на новия плувен комплекс върви с бързи темпове. Кметът на града, Пенчо Милков, сподели актуални кадри от проекта в социалните мрежи, предизвиквайки вълнение сред жителите.

"Напредваме", пише Милков. "Ето на какъв етап е изграждането на новия плувен комплекс в Русе."

Към публикацията са прикрепени няколко снимки, показващи значителен напредък в строителните дейности.

"Все по-близо е така чаканият момент да имаме нормални басейни за тренировки и състезания, и прекрасно място за отдих и удоволствие," добавя кметът.

Новият плувен комплекс е дългоочакван проект, който ще осигури на русенци модерни условия за плуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    20
    Онагледил
    "Напредваме" и илюстрилал с бетонираните дупки в началото на лятото...Превърна парка в строителна площадка ( басейни, скейт- борд площадка 3- та година " се строи") и увеселителен терен от най- ниска класа - търла, Джурасик парк и т.н. Стърчат сухи дървета, няма кой дори да ги отсече...Наглост и некадърност! И престанете да критикувате русенци, че с пасивността си на изборите са помогнали шепа комунисти да изберат Пунчо. А помислете - КАКВО ДРУГО ПРЕДЛОЖИХА ДРУГИТЕ ПАРТИИ...СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ.
  • 8
    19
    гост
    Прав е човека , напреднахме благодарение на него с двойните данъци на жилищата.
  • 7
    18
    Балканеца
    Напредвате пенчо, прогресивни сте и няма как да не напредвате. Е къде е 2058 година, на осмата петилетка басейна ще е готов да посрещне пенчомилсковсите летни игри хахаха
  • 10
    17
    Пенчувуту
    Такова напредване постигнахме, че паднахме под 50 000 души, а Разград ни мина по стандарт.
  • 13
    16
    Биляна
    Абсолютно вярно, само че, с такъв кмет толкова,ако искате истински трябва да се размърдате и да отидете да гласувате, иначе това нищожество ще имате
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари