График на мобилните екипи на МВР - Русе за месец май 2024

1
Екипите посещават селата в Русенско по определен график
Екипите посещават селата в Русенско по определен график Снимка: Dunavmost

Екипите посещават селата в Русенско по определен график

Съгласно график, утвърден от директора на ОДМВР - Русе, през месец май 2024 г. мобилни екипи от служители на областната дирекция - от отдел „Охранителна полиция“; сектор „Пътна полиция“; сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, ще проведат срещи по въпроси на сигурността и реда с представители на местната власт и жители на следните населени места:

дата населено място час*
08.05.2024 г. с. Красен, с. Божичен, с. Кошов 09:00 - 12:00 ч.
15.05.2024 г. с. Пиргово, с. Мечка, с. Тръстеник 09:00 - 12:00 ч.
22.05.2024 г. с. Червен, с. Нисово, с. Щръклево 09:00 - 12:00 ч.
29.05.2024 г. с. Долна Студена, с. Пиперково, с. Караманово 09:00 - 12:00 ч.

* Гражданите се уведомяват, чрез кметовете или представителите на съответната местна администрация за местата на срещите и по-конкретни часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    няма значение
    До 2: Полицаите отдавна разправят, че са безсилни спрямо този тип провинения на чужденци. Дори действащ полицай от КАТ Русе преди 2 седмици ми обяснява, че проблемът е в нашите закони и в тия 240 господа и госпожи в хубавия ни парламент. Имат договорка на високо ниво, все пак тия чужденци докарвали пари и в нашата държава, така казват... Пък ние да си мрем и страдаме от олигофренията на румънци!
  • 4
    2
    Този
    Да бе.. ще си изпеят кога и къде ще заложат основната си касичка. И кого ще дерат.. пак нас.. румънците и украинците го удрят на формула 1, изпреварват на забранени места, карат с 160 км/ч при ограничение 90, но неее, тях не ги глобяват, а само нас. За 12 км/ч нарушение чак до НАП ни дават за да ни преследва и заплашва. Обаче върви направи нарушение в Румъния
  • 3
    1
    Онзи
    Дайте и графика за триногите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари