Арестуваха Жерар Депардийо

1
Актьорът е отведен на разпит от полицията в Париж заради твърдения на две жени, че са станали обект на сексуално посегателство
Актьорът е отведен на разпит от полицията в Париж заради твърдения на две жени, че са станали обект на сексуално посегателство Снимка: БТА / архив

Актьорът е отведен на разпит от полицията в Париж заради твърдения на две жени, че са станали обект на сексуално посегателство

Френският актьор Жерар Депардийо е арестуван и отведен на разпит от полицията в Париж заради твърдения на две жени, че са станали обект на сексуално посегателство от него на снимачната площадка, предаде АФП.

Адвокатите му Кристиан Сен-Пале и Беатрис Гисман Ашил не отговориха на запитвания, отправени от АФП, предаде БТА.

Телевизионният канал Би Еф Ем и в. "Паризиен" информират, че разпитът е свързан с обвинения в сексуално насилие от две жени. Те твърдят, че актьорът ги е опипвал по време на снимки - едната през 2014 г., а другата през 2021 г.

Едната жалбата е подадена от дама, която работи с Жерар Депардийо през 2014 г. на снимачната площадка на филма Le Magicien et les Siamois. Тя била асистентка и твърди, че актьорът ѝ е правил сексуални предложения по време на снимките. Освен това според нейните думи той ѝ е отправил "неприлични забележки" по време на срещи в частен хотел в Париж, отбелязва АФП.

Другата жалба е подадена от жена, която е работила с Депардийо през 2021 г., по време на снимките на филма Les Volets Verts. Тя го обвинява в сексуален тормоз, посегателство и сексизъм.

Актрисата Анук Гринбер, която работи с Депардийо по време на заснемането на същия филм през 2021 г., каза в интервю за АФП, че от сутрин до вечер се налагало да търпят непристойното му поведение. "Когато филмовите продуценти наемат Депардийо, те много добре знаят, че наемат агресор", твърди тя.

Не за първи път Жерар Депардийо е обвинен в сексуално посегателство, припомня Асошиейтед прес. Повече от дузина други жени се оплакаха, че са били обект на сексуален тормоз от негова страна. Депардийо, който е на 75 години, беше обвинен през декември 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство след жалба от актрисата Шарлот Арну.

Актьорът отрича да е извършил нещо нередно, отбелязва Асошиейтед прес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари