Amazon ще инвестира 9 милиарда долара в Сингапур

0
Титанът в електронната търговия заяви, че печалбата през първите три месеца на 2024 година се е утроила
Титанът в електронната търговия заяви, че печалбата през първите три месеца на 2024 година се е утроила Снимка: Shutterstock

Титанът в електронната търговия заяви, че печалбата през първите три месеца на 2024 година се е утроила

Amazon ще инвестира 9 млрд. долара в Сингапур през следващите четири години. Технологичният гигант заяви, че тази сума удвоява инвестициите му в града-държава и ще му помогне да отговори на нарастващото търсене на услуги в облак и да внедри изкуствен интелект.

"AWS (Amazon Web Services) удвоява инвестициите си в облачна инфраструктура в Сингапур от 2024 г. до 2028 г., за да подкрепи търсенето на клиентите и да спомогне за укрепване на статута на Сингапур като привлекателна регионална стартова площадка за иновации...", се казва в изявлението на компанията.

Миналата седмица титанът в областта на електронната търговия заяви, че печалбата през първите три месеца на 2024 г. се е утроила, тъй като бизнесът му в областта на облачните услуги, рекламите и търговията на дребно процъфтява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари