Зрелищната катастрофа с ТИР на обходен път

0

Врачански ТИР се размаза на обхода на Враца над язовир „Дъбника“, видя tribali.info. Зрелищната катастрофа е станала преди около час, като по чудо няма ранени и пострадали. Тежката машина се е движела в посока София, натоварена с мотокари втора употреба, съобщава ТРИБАЛИ. 

ТИР-ът е паднал в дерето над язовира, като преди това е криволичил по пътя и е отнесъл метална мантинела. Щетите са големи, машината е буквално смазана, а по пътя са се разпилели части от превозваните мотокари. Един от тях е изпаднал малко преди удара. Навсякъде има парчета стъкла.
Шофьорът на ТИР-а разказа, че бил засечен от лек автомобил и за да избегне по-сериозен удар е завил рязко. От мястото на инцидента се вижда, че спирачният път на ТИР-а е поне 20 метра, но няма никакви следи от друг автомобил. Дали е имало друга кола, която е отнела предимството на ТИР-аджията ще се изяснява тепърва. 

От фирмата собственик на катастрофиралата машина вече извикаха техника, която да я извади от дерето и да помести мотокарът от пътното платно. 
От пътна полиция предупреждават шофьорите да карат внимателно във въпросния участък. Преминаването през мястото на инцидента се извършва пропускателно, като униформените регулират трафика.

Източник: ТРИБАЛИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари