Зов за помощ: Да помогнем на една майка да бъде до децата си!

9

 „Туморът ми е агресивен и се развива много бързо и аз нямам време”, сподели Наталия Миткова

Майка, която се бори с агресивен рак на стомаха вече направи четири химиотерапии в Турция. Сега лечението ще се продължи в друга клиника, където вече изпратиха изследвания на тумора в Щатите и ще борят тумора според резултатите от тези анализи, имунотерапия, таргетна терапия и терапия с концентрирани дози вит. С. 

Трагедията, която е сполетяла това семейство, я няма и във филм на ужасите.

Наталия и Наско се запознават през 2017 година. Събира ги трагедията. Той губи първата си съпруга и две малки деца при пожар. Тя също е загубила съпруга си. След редица неуспешни опити за забременяване, преди година в живота им влиза и малката Аделина.

Щастието обаче скоро е засенчено от тежка диагноза - агресивен рак на стомаха. Наталия започва лечение с операции и химиотерапия.

Ти се връщаш от терапия и не знаеш на кой свят си. Просто си призрак. Не можеш да бъдеш за себе си. Не можеш да си поемеш детето. Това най-много ме е боляло, че не мога да си посрещна децата”, казва жената.

Битката на Наталия продължава и днес. Лечението, от което се нуждае, не може да бъде извършено в България. А процедурите в чужбина са непосилни за семейството. „Туморът ми е агресивен и се развива много бързо и аз нямам време”, обяснява тя.

Дарителска сметка:

BG86RZBB91551009834290

КBC  банк

Наталия Миткова

Ако искате да помогнете, може да го направите и по следния начин:

с карта ,PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-nataliya

Алианц Банк:

BG46BUIN95611000705322

BUINBGSF

Фондация Павел Андреев

Дарение за Наталия

Ето какво сподели и самата Наталия във Фейсбук:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари