Зодиите, които ги чака страдание през август

2
Някои зодии ще трябва да внимават какво говорят и какво правят
Някои зодии ще трябва да внимават какво говорят и какво правят

Някои зодии ще трябва да бъдат по-смели този месец и да внимават какво говорят и какво правят, пише Актуално.

Вижте кои са тези зодии.

ВЕЗНИ

Август ще е изпълнен с притеснения свързани с работата и здравето ви. Ще ви притесняват натрупани и изоставени задачи, които ще доведат до тревожност и може би това ще разклати вашето здраве. Няма да имате време за романтика и забавления, което може да засегне приятелите и половинката ви. Не пропускайте възможности и опити да радвате и хората около вас, защото винаги когато сте имали нужда те са били до вас.

СКОРПИОН

Въздържайте се от нови начинания и рискове този месец. В началото му особено всички рискове които подхванете, ще са обречени на провал и само ще ви притесняват и ядосват. Това ще ви прави изнервени и много вероятно е да си го изкарвате на половинката си или близките хора около вас. Не съсипвайте отношенията си с най-близките за дреболии - повярвайте, след един месец няма да си заслужава.

РИБИ

Близките ви ще предизвикват у вас раздразнение, което може да доведе до скандали и много напрежение в дома. Още по-лошото е, че на по-късен етап винаги съжалявате за острите си реакции и думите си и това ви изнервя и ядосва още повече. Затворен порочен кръг, в който до голяма степен се затваряте сами.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари