Женски хороскоп за месец септември

1
Как ще повлияе Юпитер върху жените през следващия месец?
Как ще повлияе Юпитер върху жените през следващия месец?

През септември се очертава Юпитер да повлияе върху много от зодиакалните знаци.

Енергията му ще ни накара да се научим да вземаме по-бързи и адекватни решения, да преоткрием своя потенциал и променим нещата, които не ни харесват, пише iwoman.bg. Нека видим какво ги очакват женските представители на всяка зодия през този месец.

Овен

До 15-ти септември е добре да помислите за разширяване на вашите социални контакти. Добре е да бъдете прагматични по отношение на вашите връзки, защото може да останете донякъде разочаровани. Хубаво ще е да се доверите изцяло на вашия партньор. Вниманието ви ще е заето през този период повече от вашата работа и работни проекти. Късметът ще ви се усмихне и финансите ви ще бъдат стабилни, с възможности за допълнителни доходи.

Телец

През септември може да бъдете прекалено критични към другите и изискващи на всяка цена да получите това, което искате от околните. Възможно е за някои дами първите дни на месеца да им донесат нови емоции в любовната сфера, което ще ги мотивира. Обвързаните обаче ще имат теми за изясняване със своя партньор, но като цяло ви очаква баланс в отношенията.

Близнаци

През началото на този месец ще имате чудесни шансове за нови любовни отношения. Добре е да се пазите от семейни скандали. Ще трябва да преодолявате много предизвикателства в семейството, но до края на месеца нещата ще се уталожат. Хубаво е да запазите своята положителна нагласа над нещата.

Рак

През този месец е добре да бъдете лоялни в работната сфера и любовта. В семейството ви ще цари хармония и приятни емоции, но само ако сте склонни към компромиси към околните. Вашите близки хора ще ви подкрепят, а в любовта ще се наложи да положите повече усилия. Късметът ще бъде с вас въпреки трудностите.

Лъв

Този месец ще е спокоен за вас, ако се научите да се доверявате повече на вашия партньор и близки хора. Но недейте да позволявате егото ви да надделява. Възможни са положителни промени в любовната сфера и възможност за началото на нова връзка. Дните през септември ще ви донесат много радост, сега е моментът да се отдадете на релаксация и приятни изживявания в компанията на любими хора.

Дева

Добре е през този месец да се отдадете на промени и да се научите да имате повече увереност в себе си, ако желаете да постигате добри резултати във всичко. Много решаващи през този месец ще са отношенията ви с околните. Ако проявявате повече добрина и състрадание и сте по-малко критични, ще привличате и хубава енергия към себе си.

Везни

Ако имате желание вашите отношения да се развиват както очаквате е добре да направите някои компромиси. В началото на месеца любовта ще ви осени с пълна сила, но е добре да се научите да не витаете прекалено много в облаците. Септември ще ви донесе много успехи, признания в работата и подкрепа от близките.

Скорпион

През този месец е добре да не драматизирате прекалено, ако искате животът ви да върви по-леко. Недейте да се вкопвате в отрицателние емоции, а се опитайте да видите хубавите неща около вас. Възможно е да се чувстваате по-уморени, затова си почивайте повече и не се претоварвайте в работата.

Стрелец

За вас септември ще бъде подходящ за нови срещи и разширяване на кръгозора. В работната сфера усилията ви ще дадат желания резултат и ще имате много успехи. Септември е подходящ за нови обучения и квалификации.

Козирог

През този месец е добре да сте по-приключенски настроени и да се отдадете на забавления. Ще имате предпоставки за много успехи в работата. Не се поддавайте на гняв и отрицателни емоции, защото това само ще ви създава спънки. Възможни са екскурзии и приятни преживявания с любими хора.

Водолей

Този месец ще ви донесе много хубави моменти. Прекрасен период е да започнете нещо ново в живота си. Може да сте по-смели и дръзки,  да спрете да се колебаете и просто да рискувате в решенията си. Възвожно е да имате известни дилеми в любовта, но лесно ще ги разрешите.

Риби

Септември ви носи много щастие в любовта, работата, започнати проекти, късметът ще е изцяло на ваша страна. Ако имате някакви разногласия с партньора си, не се притеснявайте твърде много, те ще са краткотрайни. Погрижете се за вашето здраве повече през този месец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари